Şimdi aslında kullanımı kolay,videoları izleyip tartışmadaki türkçe ayarları kendine öz harmanlarsan daha da iyi olur.eren kankam bi sorum olacak. bu lazysharp kullanımı zor mu yoksa kolay alışılıyor mu. izlediğin bir video varsa yazabilir misin. eğer çözersem elbette gelirim oynamaya
Kanka dc kullanmıyorum :/Her oyuna kısa sürede alışırım dc falan varsa oyunu kısaca öğretebilirsen iyi bir takım olabiliriz .
Yazdığım şeyi okursan '' gelecek olanlar isimlerini nerede oynayacaklarını ve ranklarını yazarsa sevinirim '' yazdım.bende gelebilirim
İsim verirsen sevinirim.kardesım ekleyın bende geleyım takıma
Ben belli etmeden güzel bir şekilde kullanıyorum daha 1 hafta oldu bakalım.hile ban atmıyormu ? atmıyorsa bende kullanırım ve takıma katılırım
yicen elidnesonunda knkBen belli etmeden güzel bir şekilde kullanıyorum daha 1 hafta oldu bakalım.
Post automatically merged:
Arkadaşlar yazdığımı güzel okursanız sevinirim.Takım kuruyorum burası yorum yeri değildir.Katılmak isteyen isim rank ve nerede oynadığını yazarsa güzel olur teşekkür ederim.
Özelden yazmaya çalıştım olmuyor yazıver ekleyeyim veya özelden sen yaz ekleyeyim.bende gelebilirim
özel nick at bende gelirim
bende gelebilirim
Nick Ver Ekliyeyim .
Özelden yazmaya çalıştım olmuyor yazıver ekleyeyim veya özelden sen yaz ekleyeyim.
bende katılabilirim
Arkadaşlar özelden yazıyorum görmüyorsunuz sanırsam,özelden yazın ben söyleyeyim veya siz söyleyin.bronz 2 den plat 4 e scyle kastım gold olduktan sonra yazarsanız gelebilirim tabi yer kalırsa ^^
alışınca güzel oluyo ama ilk başta gözün çok yoruluyo ve bırak beni gideyim diyo gözlerineren kankam bi sorum olacak. bu lazysharp kullanımı zor mu yoksa kolay alışılıyor mu. izlediğin bir video varsa yazabilir misin. eğer çözersem elbette gelirim oynamaya
knk suan lwl kasıyorum benıde yaz keneraMerhabalar,LazySharp kullanan arkadaşlarıma sesleniyorum.1 haftada Demir 4 den Silver 4 e hesap rushladım.Seri bir şekilde Gold a rushluyorum ve takım kurmak istedim.
Gelmek isteyenler ve nerede oynadıklarını yazarlarsa çok ama çok sevinirim.Ben genel olarak Solo haricinde her yerde oynarım o yüzden herkes oynadığı yeri ismini ve rankını yazarlarsa
çok sevinirim.Sadece gelmek isteyenler yazarsa sevinirim iyi günler,iyi akşamlar dilerim
İLLAKİ AMA AÇTIĞIN ÖZELLİKLERE BAĞLI BAN SRESİ UZARHile ban atıyor mu bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?