site dnsleri ile ilgili alt yapı çalışmamız var konuya eklenecektir. discord üzerinden iletişime geçebilirsinizSite linki yok mu?
yoldaş temayı ücretsiz dağıtmaları sorun değil temanın arkasında çalışan 1200 dolarlık sistem var tema kurdugun zaman saldırı çıkamassınŞu temayı ücretsiz dağıtıyorlar herhalde her yerde var.
Discord kullanmıyorum kusura bakma, buradan bilgi verirseniz çok daha iyi olur.site dnsleri ile ilgili alt yapı çalışmamız var konuya eklenecektir. discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz
Katılıyorum bu arada, her yerde karşıma çıkıyor. Komut kısımları bile aynı ama işime geliyor en azından yabancılık çekilmiyorŞu temayı ücretsiz dağıtıyorlar herhalde her yerde var.
dostum sistem görsellerde gördügün gibi satın almadan önce saldırmak istediğin sitenin linkini atıyorsun deniyoruz beraber siteyi kapatabiliyorsa yani işine yarıyorsa satın alıyorsun - site limitlemesi yoktur 1 ay içinde sınırsız istediğin siteye saldırabilirsinDiscord kullanmıyorum kusura bakma, buradan bilgi verirseniz çok daha iyi olur.
Katılıyorum bu arada, her yerde karşıma çıkıyor. Komut kısımları bile aynı ama işime geliyor en azından yabancılık çekilmiyor
Anladım sistemi biliyorum zaten hocam, site linki düzenlendiği zaman buradan bilgi verir misiniz?dostum sistem görsellerde gördügün gibi satın almadan önce saldırmak istediğin sitenin linkini atıyorsun deniyoruz beraber siteyi kapatabiliyorsa yani işine yarıyorsa satın alıyorsun - site limitlemesi yoktur 1 ay içinde sınırsız istediğin siteye saldırabilirsin
tabiki akşama düzelecektirAnladım sistemi biliyorum zaten hocam, site linki düzenlendiği zaman buradan bilgi verir misiniz?
Yok haklısın hocam sistemine laf edemem eminim ki iyidir sadece şu sıralar gözüme batmayı başladı tema o yüzden belirtmek istedim. Hayırlı satışlar dilerim iyi forumlar.site dnsleri ile ilgili alt yapı çalışmamız var konuya eklenecektir. discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz
yoldaş temayı ücretsiz dağıtmaları sorun değil temanın arkasında çalışan 1200 dolarlık sistem var tema kurdugun zaman saldırı çıkamassın
yanlış anlama lütfen bazı arkadaşlar beni ekleyip temayı satın alsak sistem calısırmı diyolar böyle birşey olmadıgını söylemek istedim sadeceYok haklısın hocam sistemine laf edemem eminim ki iyidir sadece şu sıralar gözüme batmayı başladı tema o yüzden belirtmek istedim. Hayırlı satışlar dilerim iyi forumlar.
<a href="https://memoryhackers.org" target="_blank" title="MemoryHackers">MemoryHackers</a>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?