16 May 2020 #1 MaskZeus Onaylı Üye Katılım 29 Mar 2020 Mesajlar 135 Tepki puanı 7 Ödüller 7 Yaş 26 6 HİZMET YILI steamden rust ı başlatmaya çalışıyorum bu iki hatayı alıyorum ilk easy antichat açılıyo sonra bu hata geliyor kapanıyor nasıl düzeltebilirim Ekli dosyalar rust hata 1.png 3.7 KB · Görüntüleme: 46 rust hata 2.png 3.2 KB · Görüntüleme: 43
steamden rust ı başlatmaya çalışıyorum bu iki hatayı alıyorum ilk easy antichat açılıyo sonra bu hata geliyor kapanıyor nasıl düzeltebilirim
16 May 2020 #2 bilghn9 B Uzman Üye Katılım 5 May 2020 Mesajlar 296 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Yaş 26 6 HİZMET YILI MaskZeus' Alıntı: steamden rust ı başlatmaya çalışıyorum bu iki hatayı alıyorum ilk easy antichat açılıyo sonra bu hata geliyor kapanıyor nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıklayın ... dosya doğrulama yap kankam olmazsa silip tekrar yükle veya bunları yapmadan önce hata kodlarını google'dan arat Oyla 0 Olumsuz oyla
MaskZeus' Alıntı: steamden rust ı başlatmaya çalışıyorum bu iki hatayı alıyorum ilk easy antichat açılıyo sonra bu hata geliyor kapanıyor nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıklayın ... dosya doğrulama yap kankam olmazsa silip tekrar yükle veya bunları yapmadan önce hata kodlarını google'dan arat
16 May 2020 #3 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Hata kodlarını bir tarat Pcndeki temp klasörünü bir temizle diger oyunlarda hile dosyası kalıntısı kalmasın❤ Oyla 0 Olumsuz oyla
Hata kodlarını bir tarat Pcndeki temp klasörünü bir temizle diger oyunlarda hile dosyası kalıntısı kalmasın❤
16 May 2020 #4 oziboran123 O Onaylı Üye Katılım 25 Şub 2018 Mesajlar 94 Tepki puanı 5 Ödüller 7 Yaş 28 8 HİZMET YILI Eksik oyun dosyası olma ihtimaline karşı dosyaları doğrula ve bi windows dll lerini kontrol etmeni öneririm Oyla 0 Olumsuz oyla
Eksik oyun dosyası olma ihtimaline karşı dosyaları doğrula ve bi windows dll lerini kontrol etmeni öneririm