Hayır, notebook'larda anakart değiştirilmez. Ayrıca önceki sistemimdeyken ssd değiştirdim zaten problemin ssd den olmadığını düşünüyorum. Oyunu silip tekrar yükledim ve dosya bütünlüğünü doğruladım.notebook mu kullanıyorsun
Post automatically merged:
sistemin iyi gibi duruyor kapanmaz normal şartlarda ancak notebook ise bir şey diyemem oyun dosyalarını doğrula yada format attır düzelicektir
rust hariç hiçbir oyunda drop yemiyorum ve format diyorsunuz ben sistemi 2 hafta önce formatladım olabilirmi diye önceki windowsum 2 yıllıktı çünkü ne kadar temizlesemde silemediğim loglar vesaire olabilir diye ama yok format sonrasında yaptığım ilk şey explorerden steam indirip rust kurmak oldu. Fps ten yana gerçekten sıkıntım yok iyi güzelde gidiyor sadece birden donuyor yada örneğin elimde keleş kapıyı açıp koşarken çat oyun gidiyor yarım saniyede masaüstü. After burner kullanıyorum ramin 7450 sini kullanıyor ortalama ama dediğim gibi ddr3 sistemdeyken fps biraz daha düşüktü ama drop girmiyordu. Tahminimce eski sistemde çift kanal ram kullanıyordum yine 8 gb idi ama 4+4 şeklinde , ama şimdi yeni sistemde tek bir 8 gb lik ram kullanıyorum. Acaba tek slotun dropla bi alakası olabilirmiAbi nedenini bilmiyorum ama çözümü format yemin ederim 2 3 hafta öncesine kadar bende lolde anı düşüşler yaşıyordum işte 244 fps den birden 10 15 e düşüyordu bazen 60 fps de takılıp 10 fps miş gibi kasıyordu başlangıç ayalarını sıfırla yaptım düzeldi kanka şimdi bi sıkıntı yaşamıyorum hiç bir oyunda
sunuculara girerken önerilir diyordu ama minimum olmuş artık vay be. Bu arada piyasada elimdeki ram'in aynısını bulamıyorum.Rust çok fazla ram isteyen bir oyun minimum 10 GB istiyor ve siz 8 GB RAM'e sahipsiniz. Önerim 1 adet daha 8 GB ram alıp 2x8 olarak sistemi 16 GB yükseltmeniz olacaktır. Drop sorunlarına çözüm olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 70257
Benimde ramlerimin bir tanesi XPG Gammix D10 ve bende yükseltmek istediğimde piyasada bulamamıştım. Önemli olan DDR ve Mhz değerleri ve yine aynı markadan almak daha iyi olur tabii ki. Kendim zamanında XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram almıştım ve herhangi bir sorun yaşatmadı. Gönül rahatlığı ile önerebilirim.sunuculara girerken önerilir diyordu ama minimum olmuş artık vay be. Bu arada piyasada elimdeki ram'in aynısını bulamıyorum.
Duruyorsa satarmısın sıfırları çok pahalıBenimde ramlerimin bir tanesi XPG Gammix D10 ve bende yükseltmek istediğimde piyasada bulamamıştım. Önemli olan DDR ve Mhz değerleri ve yine aynı markadan almak daha iyi olur tabii ki. Kendim zamanında XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram almıştım ve herhangi bir sorun yaşatmadı. Gönül rahatlığı ile önerebilirim.
Forum üzerinde her türlü Satış/Takas yasaktır. Sisteminde kullanmaktayım sadece size de önerebileceğim için yazdım. Ram fiyatları aşırı uçmuş uzun zamandır bakmıyordum.Duruyorsa satarmısın sıfırları çok pahalı
Format at iyi olur bide ram 8gb az rust için en az 16gb öneriyolar geçici depolama için drop yersin bence çok 8gb ramdenotebook mu kullanıyorsun
Post automatically merged:
sistemin iyi gibi duruyor kapanmaz normal şartlarda ancak notebook ise bir şey diyemem oyun dosyalarını doğrula yada format attır düzelicektir
Format şuanlık çözüm değil ya denedim aynı , rami yükseltince tekrar yazıcam.Format at iyi olur bide ram 8gb az rust için en az 16gb öneriyolar geçici depolama için drop yersin bence çok 8gb ramde
3000 mhz de şuan ama pek bir fark olmadı, discordu kapatınca çökmeler azaldıRam yükselt bios frekans artır fps artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?