Alıyorum Rust hilesi ve spoofer arıyorum

Banlı Üye
Başlıktan da anlayacağınız üzere rustta bir hile ve bir tane de makro arıyorum. Hileyi yan hesaplarımda eğlence amaçlı kullanacağım, makroyu ise main hesapta kullanacağım. İkisinin de güvenliğinin düzgün ve sağlam olması şart 1 hafta da banlanmak istemiyorum çoğu hile de bu durumu yaşadık. Ürününe kefil olabilecek satıcılar lütfen yazsın kalitesini ve sağlamlığını hak ediyorsa ürün fiyat önemli değil sınırsız alacağım. Ek olarak spooferda lazım mümkünse formatsız olsun formatlı spoofer istemiyorum, ürünü aldıktan sonra format attıracak zekasız satıcılar yazmasın, garantili bir şekilde tek seferde işe yarayacağını iddia eden kişiler yazsın garantili tek seferde hwid banı kaldırmayacak kişiler yazmasın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/e...r-tum-programlar-icin-gecerlidir-2026.273814/

Buranın en uzun soluklu satış yapan kişiyim Konuya tıkla hem incele hem de discord sunucumuz var orada katil ticket aç yardımcı olayım spoofer için vouchlari vesayre herşeyi incele aklına takılan soruları sorabilirsin, formatsiz spoofer tam garanti vermeyebilir cunku oyunlarin loglari her yerde var silsen bile %100 kalkmaz ama formatla beraber tum sistemlerde garanti veriyorum bundan yana sorun yok begenirsen belki lifetime de veririm oda sorun degil

Banlı Üye
Discordunuzdan istek attım dönüş sağlar mısınız, soracaklarım var.

Delay ban muhabbeti var mı