Arkadaşlar Rusttan donanım banı yedim artık hangi donanıma atıyor bilmiyorum ama sistemimi aşağıda belirtiyorum buna bir çözüm bulabilir miyiz spoofer dışında manuel olarak donanım kimliklerini nasıl değişebilirim ? veya bu işe yarar mı ??
Öncelikle daha net bir cevap vereyim sana rust hwid ban atıyor doğru ama 2 tane farklı hwid ban var eğer hwid ban yersen spoofer ile çok rahat kaldırırsın, diğer hwid developer ban diyede geçiyor bu hwid nereye atıldığı bilinmiyor spoofer kullansanız bile ban kalkmıyor.
Öncelikle daha net bir cevap vereyim sana rust hwid ban atıyor doğru ama 2 tane farklı hwid ban var eğer hwid ban yersen spoofer ile çok rahat kaldırırsın, diğer hwid developer ban diyede geçiyor bu hwid nereye atıldığı bilinmiyor spoofer kullansanız bile ban kalkmıyor.
Rust i yaklaşık 900 saat hileli oynadım hwid yediysen PC yi degistirmekten başka şansın yok spoffer açarsan hwid kaldırmaz sadece seni görünmez yapar main hesabına PC yi değiştirince gir
hileyi kullanmadan önce keşke spoferla açsaydın ben 2 sene kullandım rust hilesi çok ban yedim hwid hiç yemedim spofer kullandığım için atılan hwid kalkmıyor maalesef pcyi değiştirmen lazım