23 Nis 2020 #1 onurgumus O Seçkin Üye Katılım 17 Eyl 2017 Mesajlar 398 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Yaş 29 8 HİZMET YILI Hocam oyuna giriyorum çok aşırı kasıyor sebebini bilen var mı acaba Konuyu yanlış yere açtıysam özür
23 Nis 2020 #2 drkesici D Seçkin Üye Katılım 13 Şub 2019 Mesajlar 309 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 3 Yaş 29 7 HİZMET YILI onurgumus' Alıntı: Hocam oyuna giriyorum çok aşırı kasıyor sebebini bilen var mı acaba Konuyu yanlış yere açtıysam özür Genişletmek için tıklayın ... eğer hile kullanıyorsan kastırır, kullnmıyorsan gorev yoneticisinden bos programları durdur Oyla 0 Olumsuz oyla
onurgumus' Alıntı: Hocam oyuna giriyorum çok aşırı kasıyor sebebini bilen var mı acaba Konuyu yanlış yere açtıysam özür Genişletmek için tıklayın ... eğer hile kullanıyorsan kastırır, kullnmıyorsan gorev yoneticisinden bos programları durdur
23 Nis 2020 Konuyu başlatan #3 onurgumus O Seçkin Üye Katılım 17 Eyl 2017 Mesajlar 398 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Yaş 29 8 HİZMET YILI hilesiz hocam grafik düşürüyorum öncelik atıyorum yok deli gibi kasıyor oynanmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Nis 2020 #4 dagfaresi D Seçkin Üye Katılım 5 Eki 2018 Mesajlar 397 Çözümler 1 Tepki puanı 32 Ödüller 7 Yaş 29 7 HİZMET YILI kardeşim benim bilgisayarının özelliklerini söylemeden nasıl yorum yapayım ? mesela bende 1050ti var kasmıyo gibi yani özelleri söyler misin Oyla 0 Olumsuz oyla
kardeşim benim bilgisayarının özelliklerini söylemeden nasıl yorum yapayım ? mesela bende 1050ti var kasmıyo gibi yani özelleri söyler misin
23 Nis 2020 Konuyu başlatan #5 onurgumus O Seçkin Üye Katılım 17 Eyl 2017 Mesajlar 398 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Yaş 29 8 HİZMET YILI dagfaresi' Alıntı: kardeşim benim bilgisayarının özelliklerini söylemeden nasıl yorum yapayım ? mesela bende 1050ti var kasmıyo gibi yani özelleri söyler misin Genişletmek için tıklayın ... 1gb ekran kartı 8 GB ram 4çekirdek amd işlemci 128 gb ssd Oyla 0 Olumsuz oyla
dagfaresi' Alıntı: kardeşim benim bilgisayarının özelliklerini söylemeden nasıl yorum yapayım ? mesela bende 1050ti var kasmıyo gibi yani özelleri söyler misin Genişletmek için tıklayın ... 1gb ekran kartı 8 GB ram 4çekirdek amd işlemci 128 gb ssd
23 Nis 2020 #6 neobirznciii N Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 12 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Rust bende de çok kasıyordu sildim ama sorunum işlemciden dolayıydı işlemcin çok önemli rustta Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Nis 2020 Konuyu başlatan #7 onurgumus O Seçkin Üye Katılım 17 Eyl 2017 Mesajlar 398 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Yaş 29 8 HİZMET YILI neobirznciii' Alıntı: Rust bende de çok kasıyordu sildim ama sorunum işlemciden dolayıydı işlemcin çok önemli rustta Genişletmek için tıklayın ... Sistemim biraz eski işlemciden şüpheliyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
neobirznciii' Alıntı: Rust bende de çok kasıyordu sildim ama sorunum işlemciden dolayıydı işlemcin çok önemli rustta Genişletmek için tıklayın ... Sistemim biraz eski işlemciden şüpheliyorum
23 Nis 2020 #8 neobirznciii N Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 12 Ödüller 4 9 HİZMET YILI onurgumus' Alıntı: Sistemim biraz eski işlemciden şüpheliyorum Genişletmek için tıklayın ... Benim ki her oyunu kaldırıyor ama rustta sıkıntı işlemciden kaynaklanıyordur sende de muhtemelen Oyla 0 Olumsuz oyla
onurgumus' Alıntı: Sistemim biraz eski işlemciden şüpheliyorum Genişletmek için tıklayın ... Benim ki her oyunu kaldırıyor ama rustta sıkıntı işlemciden kaynaklanıyordur sende de muhtemelen
23 Nis 2020 Konuyu başlatan #9 onurgumus O Seçkin Üye Katılım 17 Eyl 2017 Mesajlar 398 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Yaş 29 8 HİZMET YILI neobirznciii' Alıntı: Benim ki her oyunu kaldırıyor ama rustta sıkıntı işlemciden kaynaklanıyordur sende de muhtemelen Genişletmek için tıklayın ... Durum Söylediğiniz gibiyse mehtemelen işlemciden kaynaklanıyor bu da oyunu oynamama engel tşk ettim görüşürüz Oyla 0 Olumsuz oyla
neobirznciii' Alıntı: Benim ki her oyunu kaldırıyor ama rustta sıkıntı işlemciden kaynaklanıyordur sende de muhtemelen Genişletmek için tıklayın ... Durum Söylediğiniz gibiyse mehtemelen işlemciden kaynaklanıyor bu da oyunu oynamama engel tşk ettim görüşürüz
23 Nis 2020 #10 neobirznciii N Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 12 Ödüller 4 9 HİZMET YILI onurgumus' Alıntı: Durum Söylediğiniz gibiyse mehtemelen işlemciden kaynaklanıyor bu da oyunu oynamama engel tşk ettim görüşürüz Genişletmek için tıklayın ... Ne demek rica ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
onurgumus' Alıntı: Durum Söylediğiniz gibiyse mehtemelen işlemciden kaynaklanıyor bu da oyunu oynamama engel tşk ettim görüşürüz Genişletmek için tıklayın ... Ne demek rica ederim
23 Nis 2020 #11 denizlannaber Onaylı Üye Katılım 27 Mar 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI bilimom knk Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Nis 2020 Konuyu başlatan #12 onurgumus O Seçkin Üye Katılım 17 Eyl 2017 Mesajlar 398 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Yaş 29 8 HİZMET YILI neobirznciii' Alıntı: Ne demek rica ederim Genişletmek için tıklayın ... Gfx tool benzeri uygulaması var mı bu oyunun acaba Oyla 0 Olumsuz oyla
neobirznciii' Alıntı: Ne demek rica ederim Genişletmek için tıklayın ... Gfx tool benzeri uygulaması var mı bu oyunun acaba
23 Nis 2020 #13 neobirznciii N Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 12 Ödüller 4 9 HİZMET YILI onurgumus' Alıntı: Gfx tool benzeri uygulaması var mı bu oyunun acaba Genişletmek için tıklayın ... Yok diye biliyorum ki 3. part yazılımlarında direk banlıyorlar haberin olsun Oyla 0 Olumsuz oyla
onurgumus' Alıntı: Gfx tool benzeri uygulaması var mı bu oyunun acaba Genişletmek için tıklayın ... Yok diye biliyorum ki 3. part yazılımlarında direk banlıyorlar haberin olsun
23 Nis 2020 Konuyu başlatan #14 onurgumus O Seçkin Üye Katılım 17 Eyl 2017 Mesajlar 398 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Yaş 29 8 HİZMET YILI neobirznciii' Alıntı: Yok diye biliyorum ki 3. part yazılımlarında direk banlıyorlar haberin olsun Genişletmek için tıklayın ... Neyse oyunu silmekten başka çarem kalmadı yine de herşey için tşkler Oyla 0 Olumsuz oyla
neobirznciii' Alıntı: Yok diye biliyorum ki 3. part yazılımlarında direk banlıyorlar haberin olsun Genişletmek için tıklayın ... Neyse oyunu silmekten başka çarem kalmadı yine de herşey için tşkler
24 Nis 2020 #15 kulewekwe K Uzman Üye Katılım 21 Eki 2018 Mesajlar 295 Tepki puanı 13 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI Hile kullanıyorsan kastırabilir ama kullanmıyosan işlemci ışınmıştır drop yaptırır Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Nis 2020 #16 blackhone300042 B Uzman Üye Katılım 12 Ara 2018 Mesajlar 297 Tepki puanı 8 Yaş 27 7 HİZMET YILI ısınma yüzünden olabilir mi oynarken kasa kapağını çıkar driver güncelle steam dosyaları doğrula Oyla 0 Olumsuz oyla