5 Mar 2022 #1 woxe3131 W Üye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 27 4 HİZMET YILI hata veriyor.Msvcp140.dll ve vcruntime140-dl hatası İndirdim ikisini de denedim olmadı. Moderatörün son düzenlenenleri: 6 Mar 2022
Çözüm U U uhpep 6 Mar 2022 Bunları kur ayrıca oyunu pencereli tam ekran moduna al ve macroyu öyle yükle. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunları kur ayrıca oyunu pencereli tam ekran moduna al ve macroyu öyle yükle. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
6 Mar 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Bunları kur ayrıca oyunu pencereli tam ekran moduna al ve macroyu öyle yükle. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bunları kur ayrıca oyunu pencereli tam ekran moduna al ve macroyu öyle yükle. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
6 Mar 2022 Konuyu başlatan #3 woxe3131 W Üye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 27 4 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Bunları kur ayrıca oyunu pencereli tam ekran moduna al ve macroyu öyle yükle. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Halletim Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Bunları kur ayrıca oyunu pencereli tam ekran moduna al ve macroyu öyle yükle. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Halletim