21 Ocak 2025 #1 jacqou J Üye Katılım 11 Şub 2017 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar rust için makro arıyorum ban yedirmemesi gerekiyor mouse makrosu ban yedirmiyor diyorlar yardımcı olabilecek olan varmıdır?
Merhaba arkadaşlar rust için makro arıyorum ban yedirmemesi gerekiyor mouse makrosu ban yedirmiyor diyorlar yardımcı olabilecek olan varmıdır?
21 Ocak 2025 #2 ToKaTLIı Seçkin Üye Katılım 7 May 2019 Mesajlar 412 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Emin değilim ama yediriyor diye biliyorum fakat emin değilim.E
3 Mar 2025 #3 FearC Süper Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 808 Çözümler 1 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 35 8 HİZMET YILI vac ban yersin bilgin olsun bi kaç mouse yemen imkansız oda bloody yemezsin onda fix sorunu var mouse çıkar tak çalışıyo bi yolu var bloody çalıştırmanında daha önce biri görüntülü göstermişti bana rus oyuncu
vac ban yersin bilgin olsun bi kaç mouse yemen imkansız oda bloody yemezsin onda fix sorunu var mouse çıkar tak çalışıyo bi yolu var bloody çalıştırmanında daha önce biri görüntülü göstermişti bana rus oyuncu