Çözüldü Rust oyun banı kaldırılabiliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Günaydın dostlar. 211 gün önce rusttan oyun banı yedim.(makro scripti kullandım) bandan sonra oyunu bıraktım lakin tekrardan başlama kararı aldım ama oyunun fiyatı başını almış gidiyor.
bende bu banı açabilirmiyim diye bir arayış içine girdim. yardım isteyebileceğim tek bildiğim form da burası:). bu oyun banını kaldırma gibi bir lüksümüz varmıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Bu ban açılmaz. Hatta hile kullanmaya devam edip 3 kere ban yersen artık o korumanın sağladığı tüm oyunlardan otomatik ban yersin.
Plati.marketten ben 70 tlye aldım oyunu sizede tavsiye ederim.
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu ban açılmaz. Hatta hile kullanmaya devam edip 3 kere ban yersen artık o korumanın sağladığı tüm oyunlardan otomatik ban yersin.

Çözüm
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cevabın için teşekkür ederim. biliyorsundur ki bloody mouse da kullanmak artık sakıncalı ve bende bloody mouse kullanıyorum. araştırdığıma göre artık serverlar direk ban atıyormuş bir bilgin varmıdır acaba yeni mouse mu almak zorunda kalıcam.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
cevabın için teşekkür ederim. biliyorsundur ki bloody mouse da kullanmak artık sakıncalı ve bende bloody mouse kullanıyorum. araştırdığıma göre artık serverlar direk ban atıyormuş bir bilgin varmıdır acaba yeni mouse mu almak zorunda kalıcam.
Tam bilgim yok ama bloody gerçekten sıkıntı. Yerinde olsam yeni bir mouse alırım kafam rahat oyuna girerim.
Post automatically merged:

+ olarak şuan rust hesabı çekilişi yapıyorum. Konuma gelip katılabilirsin. Bu sayede bir ihtimal kazanırsan ücretsiz almış olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...