Uzman Üye
faceit sunucularına katılmanı tavsiye ederimRust'a yeni başladım. Hangi sunuculara gireceğimi bilmiyorum. Oyuna girdiğimde adamlarda AK-47 falan oluyor, hemen öldürüyorlar. Oyunun zevki olmuyor. Küçük mapli bir sunucu önerebilir misiniz? Ayrıca rastgele kişilerle 7v7 atabiliyor muyuz? Öyle bir sunucu var ise onu da belirtiniz
bende yeni başlıcam beraber oynuyalımmı?Rust'a yeni başladım. Hangi sunuculara gireceğimi bilmiyorum. Oyuna girdiğimde adamlarda AK-47 falan oluyor, hemen öldürüyorlar. Oyunun zevki olmuyor. Küçük mapli bir sunucu önerebilir misiniz? Ayrıca rastgele kişilerle 7v7 atabiliyor muyuz? Öyle bir sunucu var ise onu da belirtiniz
rustafield sunucusunda ffa var orada oynayabilir tavsiyen için sağol aklıma gelmemişti.Yaklaşık 800 saati olan eski bir rust oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim. İlk başlarda pvp serverlerinde oynaman seninin için daha iyi olacaktır. Direk silahla başlaman silahların tepmelerine ve tepkilerine alışmanda yararlı olacaktır. Öldüğünde de zaman ve item kaybetmemiş olacaksın. Kendini pvp serverlerinde geliştirip daha sonra 2x gibi emek serverlerine başlaman senin için daha iyi olacaktır. Hangi pvp serveri olduğu önemli değil herhangi bir 10x veya 100x tarzı serverde oynayabilirsin. İyi Forumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?