Kanka Çalışmayan hileyi aktif olarak koymazlar ama Rust'ta 5000+ saati olan biri olarak söylüyorum EasyAntiCheat cok iyi iş çıkarıyor dikkat et derim veya anladıkları an server adminleri'de banlayabiliyor Hile açarak keyifli oynaması zor bir oyunSitedeki spoofer çalışıyormu deneyen varmı rust için kullanacağım.
Kankam spoofer hile değil hwid ban kaldırıyor bu 2 3 ay hile kullandım ban yemedim geçen hafta ban dalgasıyla 2 tane hesabım yedi 3.hesabımda 30 dakika icerisinde yedim 4.hesap icin endiseliyim spooferin calısıp calısmadıgını ögrenmem lazım.Kanka Çalışmayan hileyi aktif olarak koymazlar ama Rust'ta 5000+ saati olan biri olarak söylüyorum EasyAntiCheat cok iyi iş çıkarıyor dikkat et derim veya anladıkları an server adminleri'de banlayabiliyor Hile açarak keyifli oynaması zor bir oyun
dostum biliyorum zaten hile oldugunu söylesem rust hack konusu acardım yorum kasmak icin lütfen mesaj atmayın.Kankam spoofer hile değil hwid ban kaldırıyor
Şansımı deneyeceğim olursa belirtirim sağol.Batteye / Easy Anti Cheat Spoofer
olarak geçiyor ve Rust desteklediği belirtilmiş hocam konuya bakarsak çalışıyor demektir.
Spoofer deneysin çalışıyorsa paylaşırsan sevinirim bende hwid yedim kullanmayı düşünüyorumŞansımı deneyeceğim olursa belirtirim sağol.
Dostum bende çalıştı fakat bazı arkadaşlarda calısmamazlıkta yaptıgını duydum ondan bi şüpheliydim ama şansımı denedim ve oldu.Spoofer deneysin çalışıyorsa paylaşırsan sevinirim bende hwid yedim kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?