Rust spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sitedeki spoofer çalışıyormu deneyen varmı rust için kullanacağım. - Arkadaşlar spoofer çalıştı gerçektende calısacagını hic beklemiyordum normalde hwid ban aralıgı 20-55-180 diye biliyorum ve bu saatler geçti 6 7 saat oynadım ve herhangi bi ban söz konusu değil. ondan önceki hesaplarımda 20 dakika dolmadan eac banı yiyordum onuda belirteyim iyi forumlar.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sitedeki spoofer çalışıyormu deneyen varmı rust için kullanacağım.
Kanka Çalışmayan hileyi aktif olarak koymazlar ama Rust'ta 5000+ saati olan biri olarak söylüyorum EasyAntiCheat cok iyi iş çıkarıyor dikkat et derim veya anladıkları an server adminleri'de banlayabiliyor Hile açarak keyifli oynaması zor bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kankam spoofer hile değil hwid ban kaldırıyor bu 2 3 ay hile kullandım ban yemedim geçen hafta ban dalgasıyla 2 tane hesabım yedi 3.hesabımda 30 dakika icerisinde yedim 4.hesap icin endiseliyim spooferin calısıp calısmadıgını ögrenmem lazım.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Batteye / Easy Anti Cheat Spoofer
olarak geçiyor ve Rust desteklediği belirtilmiş hocam konuya bakarsak çalışıyor demektir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet çalışıyor hocam rustta eac battleye sitede ki de aynı türden spoofer olmazsa söyle başka kaliteli bi spoofer önerebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Spoofer deneysin çalışıyorsa paylaşırsan sevinirim bende hwid yedim kullanmayı düşünüyorum
Dostum bende çalıştı fakat bazı arkadaşlarda calısmamazlıkta yaptıgını duydum ondan bi şüpheliydim ama şansımı denedim ve oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...