Rust'ta gereksiz yere ban yedim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben 2 yıldır Rust oynayan ve arkada oyun açıkken VPN bile açmayan birisiyim.Fakat bir sabah Pc'ye baktığımda Rust'tan kalıcı yasaklama aldığımı gördüm.Bu durumu bildirsemde ne iade sağlayabildim ne de banım kaldırıldı.Sizlere soruyorum bu gereksiz banı nasıl kaldırabilirim?Zevk aldığım nadir hayatta kalmak oyunlarından Rust'a nasıl geri dönebilirim?Cevaplayan Lara şimdiden teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
destek ekibine mesaj yazdın mı diyicem ama açmaları zor ben hile açmıştım öyle ban yedim :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gerekenleri anlat ve desteğe mesaj at. Neden ban yediğini sor. Yüksek ihtimalle dönüş yapacaklardır. Banın kalmak ise spoof yapıp, temiz bir format ile oynayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
destek ekibine yazmanı öneririm daha açıklayıcı olur senin brom geçmiş olsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hile kullanıon nası gereksiz yere
Hileyi bırak oyun arkada açıkken cheat engine bile kullanmadım kanka,tamamen gereksiz yere ban yedim cf falan hiçbir şey yok

Yazdımda umursamadılar

Gerekenleri anlat ve desteğe mesaj at. Neden ban yediğini sor. Yüksek ihtimalle dönüş yapacaklardır. Banın kalmak ise spoof yapıp, temiz bir format ile oynayabilirsin.
Döndüler fakat ne olursa olsun banımı kaldıramayacaklarını söylediler.İade de edemiyorum çünkü 600 saatim var

Eyvallah kanka ama umursamıyorlar ya

muhtemelen oyunu tekrardan satın alman gerekiyo
Pahalıı

bunu duyduğuma üzüldüm.
Bende

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Aynısı başıma geldiği için artık rust oynamıyorum. Destek ekibinin yaptığı hiçbir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aynı durumu yaşadım, ama cözüm yoktu

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
bu durumda hangi desteğe yazarsanız çözülmez eğer yayında hile kullanmadığın görükecek şekilde olsaydı belki 1 ihtimal daha önce öyle kalkan kişiler var ancak bu durumda sanmıyorum kaldıracaklarını

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
facepunch hiçbir zaman neden yasaklandığını söylemez, Eac rustta asla yanlış ban atmaz illaki bir program yakalanmıştır açtırma şansın yok, yeni hesap alırsan onlarda ban evasion üzerinden banlanacak. güzel bir format atıp fresh bir hesapla dene bazen işe yarıyor format atmak

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
rust durduk yere ban atmaz bro hic bir insan sebepsiz yere ban yemez yersede destek actiginda hallederler halletmezler ise bilki hile kullanmissindir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
steamdan almana gerek yok ***** online var al oyna bu sefer hile aç :d