Seçkin Üye
Giriliyor. ama düşük fps alırBu astra linux işletim sistemi steam destekliyor mu yoksa cs-go da ruslardan kurtuluyor muyuz?
Bu astra linux işletim sistemi steam destekliyor mu yoksa cs-go da ruslardan kurtuluyor muyuz?
Giriliyor. ama düşük fps alır
Linux kullandım ama çok fazla değil hiç oyun da açmadım biraz özgür olabilmek için kurmuştum.linux da csgo oynıyabiliyorsun
bence linux çok güzel bişey çok stabil ram cpu kullanmaz ios gibi düşünün keşke bizim ülkemizde 'de yaygın olsa insanlar linux görünce korkuyor paylaşım için teşekkürler
Ayrıca onu Hackleyecek sayısı inanın daha fazla olacaktır.Bir sikime geçemezler.Olay işletim sistemi değil..Office i ne yapacaklar eposta yı?
Linux de onlar daha m9ı güvenli?
işler kızışıyorEkli dosyayı görüntüle 40481
Rus İzvestiya gazetesinde yayımlanan habere göre Rusya Savunma Bakanlığı bünyesindeki tüm bilgisayarlardan Microsoft Windows işletim sistemini kaldırarak Rus üretimi bir işletim sistemine geçmeye hazırlanıyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSavunma bakanlığı'nın bünyesindeki tüm bilgisayarlarda Microsoft WindowsBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyerine Rus üretimi AstraBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapişletim sistemine geçebileceği belirtildi.
"Savunma bakanlığı, tüm bilgisayarları Astra Linux işletim sistemine geçirme kararı aldı. Moskova merkezli RusBİTex şirket tarafından geliştirilen sistem, tamamen yerli üretimi. Bakanlık, bilgisayarlar için ofis paketi yüklü Astra Linux Special Edition sürümünü seçti" denen haberde, bir sonraki aşamada yeni işletim sisteminin akıllı telefonlara ve tabletlere yükleneceği kaydedildi.
İzvestiya'ya konuşan RusBİTex Genel Müdür Yardımcısı Dmitriy Donskoy, bilgiyi doğruladı.
Astra Linux Special Edition'ın bilgi güvenliği konusunda eşsiz bir sistem olduğunu belirten Donskoy, sistemin Rusya'da üretilen modern bilgisayarla tamamen uyumlu olduğunun altını çizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?