Kahvaltıdan sonra araştırayım dostum.teşekkürler kanka sen bu udmy kurslarını çok iyi buluyorsun ücretsiz olarak ingilizce dil kursları paylaşırsanda çok iyi olur
teşekkür ederim ilgin için takip ettim bekliyorumKahvaltıdan sonra araştırayım dostum.
her rüyanın yorumu olduğunu biraz saçma buluyorum ama teşekkürler hocamMerhabalar dostlar yine bir kurs ile karşınızdayım.
Kura rüyanızda gördüğünüz hayelleri yorumlamaya yarıyor güzelbir eğitim belşken alın izlersiniz belki. Kaçırılmaz bir fırsat bana göre.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Din adamları değiliz beyaz ışık gelsin Knk. Max rüyada köpek bizi kovalıyor .d istediğin biri isterse ya verirsin yada satarsın .dher rüyanın yorumu olduğunu biraz saçma buluyorum ama teşekkürler hocam
hahah böyle diyince 7 yaşımda gördüğüm köpekli rüya geldi çok kötüydü.Din adamları değiliz beyaz ışık gelsin Knk. Max rüyada köpek bizi kovalıyor .d istediğin biri isterse ya verirsin yada satarsın .d
Eyw dostum eşine dostuna atarsın en kötü.Linke tıklayan varmı? Rüyalara pek inanmam ama senın hatrına bakıp dınlemeye geldım
sağol dostum <3böyle yararlı konuların devamının gelmesi dileğiyle emeğinize sağlık..
Nerdekini ?güzel bir udemy içeriği olmuş dostum
yalnız konuyu açarken yazdığın yazı fontunu değiştir dostum
Akşam araştırma yapıp konu açarım.hocam ingilizce almanca kursları varmı acaba çok isterim...
sağol dostum <3Bilgilendirme için teşekkürler. Hep merak ederdim bugün bunu gördüm filan diye bakıyorum.
yazdığın yazı fontuNerdekini ?
Güzelmiş kanka bundan bir kaç tüyo kapıp gacı düşürebilirzMerhabalar dostlar yine bir kurs ile karşınızdayım.
Kura rüyanızda gördüğünüz hayelleri yorumlamaya yarıyor güzelbir eğitim belşken alın izlersiniz belki. Kaçırılmaz bir fırsat bana göre.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum hiç bir yerde font kullanmadım spoiler’ı diyorsan o kendisi otomatik öyle oluyor.yazdığın yazı fontu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?