Seçkin Üye
rüya olaylarına pek inanmam şahsen sonuçta rüya yani hayatına bi etkisi yok bulamazsın bence
knk dalgamdayım ben, bulursun elbet ama takıntı haline geitrme. manyaq olursuunolumm bulayım sevgilisi olsun ya da evli olsun fark etmez onu da geçtim beni sevmese de olur yeter ki bulayım normalde rüyalarımı da pek hatırlamam hep kesik ama bunu bir çizgi halinde hatırlıyorum e tabii sonlara doğru net değil ama bu bile beniim için ne kadar onemli olduğuna delil
ohhoo tam da oyle yemin ederim
kanka dediğin gibi olabilir ama ararsan bulamazsın sabret birgün denk gelir illaki bu oydu dersinbeyler bakın 10 sene sonrada bulsam -eminim bir gün çıkacak karşıma- eğer şifremi unutmazsaam gelecem tamam rüyaydı ama bulacağımı düşünüyorum öyle bir rüya boşa görmüş olamam
Post automatically merged:
olmamalıyım
benim mi ona ihtiyacım var adfgnıjkafdmüzüldüm lan keşke gerçek olaymış aga rüya ama tersi olur xd
cizebilecek birini bulamadım yabence aramaktan vazgeç onun sana gelmesini bekle ne olucağı belli olmaz bu hayatta kafana takarsan sorun yaşarsın ama devam etçem diyorsan da bence bi resmini çizdir
AGOUBFHAFGDJNAFDGAFGJ tamamdır abi bir de tüküreyim fgadobınjafgdmafklkardeş rüyaların tam tersi çıkarmış karşına falan çıkarsa yüzüne bakma![]()
yok be dostumÇok fazla film izliyorsun herhalde bilinç altın tesladan da parlak film izlemeyi bırak kanka bu nasıl bir rüyadır.