Rüyamda bir kız gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kardeşim biz ne kızlar görüyoz bulamıyoz sen bulunca bizede haber ver umarım bulursun

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
dostum rüyanda gördüğün kadının yüzünü görebiliyor muydun peki

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
düzeldin mi kardeşim update var mı :D
birini gördüm ona cok benziyor ama o değil gibi geldi bana. bilemiyorum bir gelişme olmazsa konuşmayı deneyebilirim
sonraki rüyada tekrar görürsün artık reis ne diyim :)
henüz gelmedi :/
Kardeşim biz ne kızlar görüyoz bulamıyoz sen bulunca bizede haber ver umarım bulursun
abi bu öyle bir rüya değildi işte aşık olmam için ya da azdığım için değildi bana ihtiyacı varmış yani ben bu kızı bulup sevgili olacam demiyorum ilk hedefim tanımak sorunu nedir derdi nedir bir sesini duyabilmek istiyorum bi gözüne bakabilmek derdine belkide derman olabilmek
dostum rüyanda gördüğün kadının yüzünü görebiliyor muydun peki
yandan gördüm sonlara doğru karşıdan gördüğümü hatırlıyor gibiyim ama sonu net hatırlayamıyorum :((

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadşlar bakın şimdi ben iki gün önce bir rüya gördüm birini gördüm bir kızı ama ben bu kızı tanımıyorum rüyamda ağlıyordu mutsuzdu gözüne siyaj bir şey sürmüştü ama adı ne bilmiyorum artık likit midir rimel midir neyse sanırm o da ağlamaktan akmıştı birkaç arkadşım vardı aslında yanımda ama uyanınca onlara sordum "Vera" isimli birini onlar da tanımıyormuş bende ismi kendim uydurdum diye düşündüm dış görünüşü anlattım ve son zamanlarda mutsuz briini arıyorum dedim bu arada özellikleri şöyleydi 1.65 civarı 50 kilo civarı siyah düz saçlı esmer son zamanlarda mutsuz biri civarı deme sebebim oturuyor olması arkadaşlra ne yapmalıyım bana ihtiyacı varmış rüyamda böyle söyledi nasıl bulabilriim nerede aramalıyım yemin ederim robot resim cıkartıp dışarda kayıp diye astıracak duruma geldim bugün belki yine rüyamda gorurum diye uyanınca bir daha yattım yok olmadı göremedim lütfen fikri olan yardım etsin onu bulmalıyım
Gözünü açınca herşeyin hayal olduğuda kötü bir olay

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum gördüğün rüya gerçek olacak diye bir şey bu kadar takma kafana

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Brom rüyanda gördüğün bir kız için bi tık fazla sanki be? :peepoBusiness:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sanırm o da ağlamaktan akmıştı birkaç arkadşım vardı aslında yanımda ama uyanınca onlara sordum "Vera" isimli birini onlar da tanımıyormuş bende ismi kendim uydurdum diye düşündüm dış görünüşü anlattım ve son zamanlarda mutsuz briini arıyorum dedim bu arada özellikleri şöyleydi 1.65 civarı 50 kilo civarı siyah düz saçlı esmer son zamanlarda mutsuz biri civarı deme sebebim oturuyor olması arkadaşlra ne yapmalıyım bana ihtiyacı varmış rüyamda böyle söyledi nasıl bulabilriim nerede aramalıyım yemin ederim robot resim cıkartıp dışarda kayıp diye astıracak duruma geldim bugün belki yine rüyamda gorurum diye uyanınca bir daha yattım yok olmadı
Robot resmini çizdirip google lens ile arayabilirsin böylelikle sosyal medya kullanıyorsa bulma olasılığın yüksek

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Üye
4 HİZMET YILI
Arkadşlar bakın şimdi ben iki gün önce bir rüya gördüm birini gördüm bir kızı ama ben bu kızı tanımıyorum rüyamda ağlıyordu mutsuzdu gözüne siyaj bir şey sürmüştü ama adı ne bilmiyorum artık likit midir rimel midir neyse sanırm o da ağlamaktan akmıştı birkaç arkadşım vardı aslında yanımda ama uyanınca onlara sordum "Vera" isimli birini onlar da tanımıyormuş bende ismi kendim uydurdum diye düşündüm dış görünüşü anlattım ve son zamanlarda mutsuz briini arıyorum dedim bu arada özellikleri şöyleydi 1.65 civarı 50 kilo civarı siyah düz saçlı esmer son zamanlarda mutsuz biri civarı deme sebebim oturuyor olması arkadaşlra ne yapmalıyım bana ihtiyacı varmış rüyamda böyle söyledi nasıl bulabilriim nerede aramalıyım yemin ederim robot resim cıkartıp dışarda kayıp diye astıracak duruma geldim bugün belki yine rüyamda gorurum diye uyanınca bir daha yattım yok olmadı göremedim lütfen fikri olan yardım etsin onu bulmalıyım
Bazı rüyalar gerçek olur kanka ümidini kesme umarım bulursun. Allah kurtarsın

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilinç altında yatan hayalindeki kızı görmüşsün knk.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
benim çoğu rüyam gerçekleşti ve halada gerçekleşiyor gerçekten değişik bir his ama ilaki hepsi gerçekleşti diyemem nadiren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...