birini gördüm ona cok benziyor ama o değil gibi geldi bana. bilemiyorum bir gelişme olmazsa konuşmayı deneyebilirimdüzeldin mi kardeşim update var mı![]()
henüz gelmedi :/sonraki rüyada tekrar görürsün artık reis ne diyim![]()
abi bu öyle bir rüya değildi işte aşık olmam için ya da azdığım için değildi bana ihtiyacı varmış yani ben bu kızı bulup sevgili olacam demiyorum ilk hedefim tanımak sorunu nedir derdi nedir bir sesini duyabilmek istiyorum bi gözüne bakabilmek derdine belkide derman olabilmekKardeşim biz ne kızlar görüyoz bulamıyoz sen bulunca bizede haber ver umarım bulursun
yandan gördüm sonlara doğru karşıdan gördüğümü hatırlıyor gibiyim ama sonu net hatırlayamıyorumdostum rüyanda gördüğün kadının yüzünü görebiliyor muydun peki
Gözünü açınca herşeyin hayal olduğuda kötü bir olayArkadşlar bakın şimdi ben iki gün önce bir rüya gördüm birini gördüm bir kızı ama ben bu kızı tanımıyorum rüyamda ağlıyordu mutsuzdu gözüne siyaj bir şey sürmüştü ama adı ne bilmiyorum artık likit midir rimel midir neyse sanırm o da ağlamaktan akmıştı birkaç arkadşım vardı aslında yanımda ama uyanınca onlara sordum "Vera" isimli birini onlar da tanımıyormuş bende ismi kendim uydurdum diye düşündüm dış görünüşü anlattım ve son zamanlarda mutsuz briini arıyorum dedim bu arada özellikleri şöyleydi 1.65 civarı 50 kilo civarı siyah düz saçlı esmer son zamanlarda mutsuz biri civarı deme sebebim oturuyor olması arkadaşlra ne yapmalıyım bana ihtiyacı varmış rüyamda böyle söyledi nasıl bulabilriim nerede aramalıyım yemin ederim robot resim cıkartıp dışarda kayıp diye astıracak duruma geldim bugün belki yine rüyamda gorurum diye uyanınca bir daha yattım yok olmadı göremedim lütfen fikri olan yardım etsin onu bulmalıyım
dürüst olacam eğer başka biri anlatsaydı cevap vermeye bile tenezzül etmeyebilirdim gülüp geçebilirdim bilmiyorum ama başıma gelince gerçekten bir garip oluyorBrom rüyanda gördüğün bir kız için bi tık fazla sanki be?![]()
Robot resmini çizdirip google lens ile arayabilirsin böylelikle sosyal medya kullanıyorsa bulma olasılığın yükseksanırm o da ağlamaktan akmıştı birkaç arkadşım vardı aslında yanımda ama uyanınca onlara sordum "Vera" isimli birini onlar da tanımıyormuş bende ismi kendim uydurdum diye düşündüm dış görünüşü anlattım ve son zamanlarda mutsuz briini arıyorum dedim bu arada özellikleri şöyleydi 1.65 civarı 50 kilo civarı siyah düz saçlı esmer son zamanlarda mutsuz biri civarı deme sebebim oturuyor olması arkadaşlra ne yapmalıyım bana ihtiyacı varmış rüyamda böyle söyledi nasıl bulabilriim nerede aramalıyım yemin ederim robot resim cıkartıp dışarda kayıp diye astıracak duruma geldim bugün belki yine rüyamda gorurum diye uyanınca bir daha yattım yok olmadı
kankam bence küfürü sil biri raporlarsa sıkıntı cıkabilir senin için, durumumuz aynı be :/benimde her gecemin amına koyan birisi var
aklıma geldi ama cizecek birnini bulamadım bve her geçen gün daha da unutuyorum zoruma gidende buRobot resmini çizdirip google lens ile arayabilirsin böylelikle sosyal medya kullanıyorsa bulma olasılığın yüksek
Bazı rüyalar gerçek olur kanka ümidini kesme umarım bulursun. Allah kurtarsınArkadşlar bakın şimdi ben iki gün önce bir rüya gördüm birini gördüm bir kızı ama ben bu kızı tanımıyorum rüyamda ağlıyordu mutsuzdu gözüne siyaj bir şey sürmüştü ama adı ne bilmiyorum artık likit midir rimel midir neyse sanırm o da ağlamaktan akmıştı birkaç arkadşım vardı aslında yanımda ama uyanınca onlara sordum "Vera" isimli birini onlar da tanımıyormuş bende ismi kendim uydurdum diye düşündüm dış görünüşü anlattım ve son zamanlarda mutsuz briini arıyorum dedim bu arada özellikleri şöyleydi 1.65 civarı 50 kilo civarı siyah düz saçlı esmer son zamanlarda mutsuz biri civarı deme sebebim oturuyor olması arkadaşlra ne yapmalıyım bana ihtiyacı varmış rüyamda böyle söyledi nasıl bulabilriim nerede aramalıyım yemin ederim robot resim cıkartıp dışarda kayıp diye astıracak duruma geldim bugün belki yine rüyamda gorurum diye uyanınca bir daha yattım yok olmadı göremedim lütfen fikri olan yardım etsin onu bulmalıyım
teşekkrüler inşallah bulacamBazı rüyalar gerçek olur kanka ümidini kesme umarım bulursun. Allah kurtarsın
aga ben o kıza ölürüm ya keşke bulabilsem hayatım su an cok sıkıntıda sanki onu bulsam her sey yoluna girecekmiş gibi hissediyroumBilinç altında yatan hayalindeki kızı görmüşsün knk.