Onaylı Üye
İyide iki gün önce hiç bir oyunda sorun yaşamıyordum?bellek yetersiz ramden kaynaklı
Kontrol ettim hepsi en gücel sürümdeHocam driverlarını kontrol et derim.
Ekran kartının bakımlarını en son ne zaman yaptın ?Kontrol ettim hepsi en gücel sürümde
Post automatically merged:
Userbenchmark testi yaptım herşey sorunsuz fakat ekran kartında ciddi oranda performans kaybı olduğunu belirtti kırmızı değerler ile
Hocam açıkcası 2 yıl oluyordurEkran kartının bakımlarını en son ne zaman yaptın ?
Kusura bakma kardeşim yeni yazabiliyorum.. Ekran kartının macunlarını vesaire değiştir ya da yaptır. Bir de öyle dene.. Bu kadar 2 gün içerisinde bu kadar fark olması biraz da garip geliyor açıkçasıHocam açıkcası 2 yıl oluyordur
8gb ram hiç bir şeye yetmez kardeşimMerhaba, dünden itibaren bilgisayara bir şeyler oldu ve hiçbir oyuna giremiyorum. Bazen YouTube bile açılmıyor, her zaman aldığım hata aynı out of memory, oyunlarda da bellek yetersiz hatası alıyorum. Daha önceden böyle bir sorun yoktu, aynı oyunları sorunsuz kasmadan oynayabiliyordum. Şimdi oyuna bile giremiyorum, yükleme ekranında hata alıyorum.
Not: Her oyunda aynı hatayı alıyorum.
Sistem:
- İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.
- Ekran kartı: MSI RX 570 OC editon.
- RAM: 8 GB.
Sağol kanka çok yardımcı oldun8gb ram hiç bir şeye yetmez kardeşim
komple söküp temizledikten sonra sonucu yazıcamKusura bakma kardeşim yeni yazabiliyorum.. Ekran kartının macunlarını vesaire değiştir ya da yaptır. Bir de öyle dene.. Bu kadar 2 gün içerisinde bu kadar fark olması biraz da garip geliyor açıkçası
%90 ram den kaynaklıMerhaba, dünden itibaren bilgisayara bir şeyler oldu ve hiçbir oyuna giremiyorum. Bazen YouTube bile açılmıyor, her zaman aldığım hata aynı out of memory, oyunlarda da bellek yetersiz hatası alıyorum. Daha önceden böyle bir sorun yoktu, aynı oyunları sorunsuz kasmadan oynayabiliyordum. Şimdi oyuna bile giremiyorum, yükleme ekranında hata alıyorum.
Sistem:
Bu sorunun olası nedenleri şunlar olabilir:Merhaba, dünden itibaren bilgisayara bir şeyler oldu ve hiçbir oyuna giremiyorum. Bazen YouTube bile açılmıyor, her zaman aldığım hata aynı out of memory, oyunlarda da bellek yetersiz hatası alıyorum. Daha önceden böyle bir sorun yoktu, aynı oyunları sorunsuz kasmadan oynayabiliyordum. Şimdi oyuna bile giremiyorum, yükleme ekranında hata alıyorum.
Sistem:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?