Seçkin Üye
O parayla 2. el sistem alsan alsan minimum rx 580 sistem alırsın hocam ne yapıyorsun sen? aman diyim paranı çar çur etme saçma sapan 2. nesil intel PC'lere lütfen. Kazıkçı çok var piyasada. Sahibinden com'da araştırma yapacağım biraz beklerseniz 2. el iyi bişey bulabilirim.reiz 2.el alıcam bütçe 3600
Fiyat fazla iyi bir bilgisayar buldum RX580 NİTRO R5 2600x bulunuyor kaçırmadan alın derim. ayrıca 480gb SSD 16GB RAM bulunuyor olum anakartta fena değil B450 GAMİNG X sen kaçırırsan benim kalbim kırılır ya.. [AGA ADAM KULAKLIK MOUSE VE KLAVYE İLER BİRLİKTE 3500'E VERİYOR yeni farkettimreiz 2.el alıcam bütçe 3600
aga adam kulaklık mouse ve klavye iler birlikte 3500'e veriyor yeni farkettimreiz 2.el alıcam bütçe 3600
nerde ?aga adam kulaklık mouse ve klavye iler birlikte 3500'e veriyor yeni farkettim] kaçırırsan hüngür hüngür ağlarım bune! ]
Yukarıda hocam o kadar yazdım bakın benchmark videoları falanda attım ek olarak biraz yukarı çıkarsanız görebilirsiniz.nerde ?
Sem duvidas o FXMerhaba arkadaşlar başlıktada gördügünüz gibi bı işlemcili bir pc alacağım ama yayında videoda fln sıkıntı çıkarmı işlemci yüzünden
GC ok but Pro is Old Series get new Ryzen SeriesHello friends, as you can see in the title, I will buy a pc with a processor but in the video, fln has trouble because of the processor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?