Pc alırken sürmüyorlarmıki termal macununuBendede RX580 var yavaş yavaş CSGOda droplanmalar başladı araştırdım termal macun değiş yazmış herkes ama pek anlamadığımdan kartı bozarım diye hiç girmedim o işe ama bencede termal macundur anlıyorsan sen değiş anlamıyorsan bilgisayarcı değişsin
Sürüyorlarda zamanla kuruyor o şuan bir daha bakındım biraz ramlerden kaynaklıda yazmışlar ama benim ramlarım gayet iyi durumda şu gidişle bencede termal macun kurudu gidip değiştiricem bi araPc alırken sürmüyorlarmıki termal macununu
O macunun işlevi 1 yıl olsun kanka taş çatlasın ben 6 ayda bir servis bakımına götürüyorum her şeyini yeniletiyorum ama pcnin başında dur parça falan çalmasınlarPc alırken sürmüyorlarmıki termal macununu
r5 1600 12 işlemcim sabitlerim denerimişlemcin ne ?
ve birkaç araştırma yaptım yüksek fps den de kaynaklı olabiliyormuş 60 fps e sabitleyip öyle bir dene istersen pes 2020 yi ve termal macunu hemen eskimemiştir 5 aylık dedin termal macundan kaynaklı olmazdır tahminimce
güncel drivermonitörün hz sine sabitle fpsini birde güncel driver indir
Ryzen 5 1600 12nm versiyonu var darboğaz olacagını sanmıyorum anakart oc uyumlu ama o işlerden anlamamBu arada şuda va söylemeyi unutmuşum işlemci biraz darboğaz yapabiliyor o sebeple fps drop olabiliyor işlemcilerimiz aynı az bir darboğaz var işlemci tabanlı oyunlarda bu sebeplede olabilir anakartın uyuyorsa overclock yapabilirsin bayağı etki eder
Ram frekansın düşmüş olabilirRyzen 5 1600 12nm versiyonu var darboğaz olacagını sanmıyorum anakart oc uyumlu ama o işlerden anlamam
Nasıl anlıcaz dustugunuRam frekansın düşmüş olabilir
Ramların 3200mhz ise 2677ye düşmüş oalbilir görev yöneticisinden performans sekmesine gir ordan belleğe bas yazar benimkide 3200mhzden 2667ye düşmüş biostan pek anlamıyorum bozarım diye yapmadım kuzen gelicek ona yaptırıcamNasıl anlıcaz dustugunu
Rx 580 serisi 2017 Nisan ayında çıkmış bir kart lütfen yorum kasmak için böyle şeyler yazıp milletin kafasını bulandırmayın piyasadaki bir kaç oyun hariç bütün oyunları ultra ayarlarda 60fps açan bir karteğer eski bir rx580 ise artık değişme zamanı gelmiştir tavsiyem ekran kartını satıp biraz daha iyi bir ekran kartı almandır
mhz değerlerine bakabileceğimiz bir uygulama vs varmı acabaRx 580 serisi 2017 Nisan ayında çıkmış bir kart lütfen yorum kasmak için böyle şeyler yazıp milletin kafasını bulandırmayın piyasadaki bir kaç oyun hariç bütün oyunları ultra ayarlarda 60fps açan bir kart
@NiyuS ramlarım 3200den 2667ye düştü demiştim, dün 3200mhzye yeniden çektim fps drop sorunları geçti deneyebilirsin
Görev yöneticisine gir üstten performans sekmesine gir belleke bas yazarmhz değerlerine bakabileceğimiz bir uygulama vs varmı acaba
2800 mhz diyorGörev yöneticisine gir üstten performans sekmesine gir belleke bas yazar
Ekli dosyayı görüntüle 54208
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?