AMD Radeon Software üzerinden baktığımda sürekli %80 in üzerine çıkıp geri iniyoraynı ekran kartını bende kullanıyorum bende de anormallik var pc 1 saat çalışıyor bi anda ekran kararıyor sonra monitör ile bağlantı koptu hatası veriyor.Ben çözümü sitesinden indirdiğim yeni güncellme ile çözdüm bir dene sende
O zaman ekran kartında sorun var bende herşey stabil .AMD Radeon Software üzerinden baktığımda sürekli %80 in üzerine çıkıp geri iniyor
Dostum sorun olduğu bariz zaten virüs müdür nedir nasıl düzelticez bunları soruyorum benO zaman ekran kartında sorun var bende herşey stabil .
Dostum peki bunu mining virüsünden nasıl ayırt edicez bir çaresi yokmuRx Serileri driver ve sürücü konusunda sıkıntılı seriler bende almayı planlıyordum fakat son anda vazgeçtim çok nadir olsada sıkıntılı bir versiyonu sana denk gelmiş olabilir.
Baktım ters bişeyler görünmüyor gibiBilgisayarında devam eden bir güncelleme , virüs programı tarayıcısı olabilir görev yöneticisinden bak bunlara ne kadar sistem kullanıyor eğer kullanıyorlar ise windows defender ı kökten kapatma yolları var aynı şey windows update için de geçerli You Tube dan bakabilirsin eğer bunlar da sorunsuz ise;
Bilgisayarına güzel bir virüs temizleme programı kur sonrasında tam tarama yaptır.
%100 yapacak kadar kullanmıyor amadostum radeon software da ekran kartı kullanıyor o yüzden senden kaynaklı bir sıkıntı deil. software`ı oyun gibib düşün driver sorunu gibi bişey değil.
Ayırt etmek çok zor neredeyse imkansız denebilir ama kafanda soru işareti kalmaması için bios sıfırlayıp temiz bir windows kurulumu yapmalısın.Dostum peki bunu mining virüsünden nasıl ayırt edicez bir çaresi yokmu
O işlerden pek anlamıyorum biraz araştırma yapmam gerekicekAyırt etmek çok zor neredeyse imkansız denebilir ama kafanda soru işareti kalmaması için bios sıfırlayıp temiz bir windows kurulumu yapmalısın.
DDU ' ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 1 eski driver sürümünü kurup deneme yapabilirsin.Dostum peki bunu mining virüsünden nasıl ayırt edicez bir çaresi yokmu
igabyte Enterprise Ürünlerinin Türkiye Distribütörü diye biliyorum%20 ve normal sa, %100 o kadar normal değilse, herhangi bir virüs olup olmadığını görmeye çalışın
Kanka hiçbişe anlamadım vallaigabyte Enterprise Ürünlerinin Türkiye Distribütörü diye biliyorum
Olmadı format atcam mecburBaşka Hile Kullandıysan Trojan Girmis Olabilir Veya Mining Eğer Bi Oyunda Düşük Fps Ler Aldıysan Ekran Kartın Artık Mining Olmustur Format Cözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?