- Konuyu başlatan
-
Kardeşim var bilip bilmeden yorum yapma gözünü seveyimDostum ekran kartıyla uyumlu monitör diye birşey yoktur her monitör her ekran kartına olur göz zevkine göre alman gerek örneğin profesyonel oynamak istiyorsun o ekran kartına 144hz alman gerek ama normal oynarım dersen 75hz güzel gider
dostum senin bildiğin şey ekran kartı monitör uyumu değil ekran kartın ile monitörün bağlantı özelliğidir biliyoruz ki yazıyoruz burayaKardeşim var bilip bilmeden yorum yapma gözünü seveyim
La sen tüplü monitörle 2080 i çalıştıracağını mı sanıyorsundostum senin bildiğin şey ekran kartı monitör uyumu değil ekran kartın ile monitörün bağlantı özelliğidir biliyoruz ki yazıyoruz buraya
AYNENNçogu monitör uyumludur merak etme
Post automatically merged:
g
LGG DE GUZELLEverest yada Rampage bak gerısı yalan dolan
OYLE DE DEMEK ISTEMEDI BEEELa sen tüplü monitörle 2080 i çalıştıracağını mı sanıyorsun
AYNENN DOGRUÇogu monitör uyumlu olucak ama yakın zamanda daha iyi bir kart almıcaksan 580 icin cok ucuk bir monitöre yönelme cünkü zaten oyunları 1080p oynayacaksın.
ASUSS EFSANEEasus yeni modelleri uyumlu
Açıklamayı düzgün okuEkran kartına uymayan ekran kartını da ilkkez senden öğreniyorum.
bak ikimiz de aynı şeyi diyoruz ama sen farklı birşey diyorum diye ısrarla tekrarlıyosun bak dostum işte benim dediğim bağlantı özellikleri odur yani giriş çıkışlar hdmi girişli bir ekran kartını vga girişli bir monitöre zaten bağlayamazsınLa sen tüplü monitörle 2080 i çalıştıracağını mı sanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?