Seçkin Üye
Isınma ile alakasız bir problemısınmadan dolayıda olabilir amd nin programını indirerek fanlarını kontrol edebilirsin ordaki panelden bakmayı dene
bilyası dağoılımıştırMerhaba beyler rx590 sapphire nitro+ marka ekran kartında 2 fandan 1ı sankı bır yere surtuyormus gıbı cızırtı cıkartıyor dün aksama kadar bir sorun yoktu sorun sabah basladı cıkardım kartı baktım sol fan %100de donerken cok hafıf ses varken diger fan cızırtı cıkartıyor bılgısı olan arkadaslardan yardım talep ediyorum normalmi bu ses
kardeşim şimddi fanın bi yere sürtmesi fanın balansının bozulduğu anlamına geliyor ilerki zamanlarda kartına ciddi zararlar verebilirMerhaba beyler rx590 sapphire nitro+ marka ekran kartında 2 fandan 1ı sankı bır yere surtuyormus gıbı cızırtı cıkartıyor dün aksama kadar bir sorun yoktu sorun sabah basladı cıkardım kartı baktım sol fan %100de donerken cok hafıf ses varken diger fan cızırtı cıkartıyor bılgısı olan arkadaslardan yardım talep ediyorum normalmi bu ses
ısınmayla bir alakası yok 60 70 derecelerde bi fan bozulmaz uzun ömürlülüğü ile alakalıteşekkürler dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?