🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Genel olarak RTX 3060 12GB versiyonu, RX 6600 XT'nin gerisinde kalıyor ve fiyatı daha pahalı. Kesinlikle sıfır RTX 3000 serisi alınmaz.
3060 tabikide sırf dlss var diye bile seçilebilir
nvidia öneririm dostum oyunlarda daha akıcı oluyor nvidia ekran kartları
FSR yokmuş gibi konuşmanız beni bitiriyor.
AMD yaptığı için yokŞaka bir yana DLSS gerçekten fazla abartılıyor. RTX 3050'den örnek vermek istiyorum, kart 1660 Super gücünde. Bu kartta DLSS açsan ne olacak ki? Kartın kendisi güçsüz.
3050 kadar boş bir kart görmedim hayatımda. Hayatımda gördüğüm en büyük çöp olabilir. Gidip aynı fiyata 2. el RX 6700 alabiliyorsun, aradaki farkı söylememize gerek bile yok, değil mi?
En net şekilde şu yorum yapılabilir: Kesinlikle ama kesinlikle sıfır RTX 3000 serisi alınmaz. NVIDIA kendisini belki bir tık düzeltir dedik ama RTX 4060'da aynı. Zaman zaman RTX 3060'dan daha güçsüz kartBir laf vardır ve bu lafı da çok doğru buluyorum. Huylu huyundan vazgeçmez.
En net şekilde şu yorum yapılabilir: Kesinlikle ama kesinlikle sıfır RTX 3000 serisi alınmaz. NVIDIA kendisini belki bir tık düzeltir dedik ama RTX 4060'da aynı. Zaman zaman RTX 3060'dan daha güçsüz kartBir laf vardır ve bu lafı da çok doğru buluyorum. Huylu huyundan vazgeçmez.
Son bir şey daha sorayım: Mining vs. yapılmamış olarak ikinci el alsam nasıl olur? Bu kartlar ısınan falan bir seri mi yani sadece oyunlarda kullanıldığını biliyorum ama hangi oyunlarda ne kadar ısıda çalıştığını bilmiyorum. Çünkü biraz zaman sonra sistemi kardeşime verip Intel sistem dizebilirim. Malum Knight Online hayatımızı alt üst etti. AMD işlemci ile iyi çalışmıyor.
Son bir şey daha sorayım: Mining vs. yapılmamış olarak ikinci el alsam nasıl olur? Bu kartlar ısınan falan bir seri mi yani sadece oyunlarda kullanıldığını biliyorum ama hangi oyunlarda ne kadar ısıda çalıştığını bilmiyorum. Çünkü biraz zaman sonra sistemi kardeşime verip Intel sistem dizebilirim. Malum Knight Online hayatımızı alt üst etti. AMD işlemci ile iyi çalışmıyor.
İşlemci olarak Ryzen serisi, ekran kartı olarak da RX6000 ve sonrası gözü kapalı şekilde alınabilir. Isınma gibi kronik bir sorunu yok, kartların soğutması gayet yeterli. Temiz kullanılmış ikinci el ekran kartı bulabilirseniz o da alınabilir.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için.
Başka konularda da dediğim gibi ben garanticiyim. Amd'nin ekran kartı da işlemcisi de ne zaman ve nerede patlak vereceği belli olmuyor, hele ki ekran kartlarında. Bazen 3 ay bazen 6 ay bazen 1 bazen ise 2 yıl sonra fanların çalışmaması, ISINMA, fanlardan gelen aşırı sesler gibi sorunlarla kullanıcılar karşılaşabiliyor. 3060Tİ ve i5 12400f alacağım paraya belki %10 daha fazla performans alacağım bir bilgisayar dizerdim ama sonuç olarak az para vermiyoruz. Önerim alabiliyorsun 3060 Tİ modeline yükseltmen olur ama kesinlikle nvidiadan şaşmam.
Cevabım: 3060
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?