Ama donanim arsivi doom gibi pubg gibi oyunda bu ekran ksrtinla 57 derecede oynuyodu oyunda neden acababu dereceler gayet normal. 90 üstü sıkıntıdır
yalnızca ekran kartına göre yorumlamak doğru değil. sistem birebir aynı sistem mi ?Ama donanim arsivi doom gibi pubg gibi oyunda bu ekran ksrtinla 57 derecede oynuyodu oyunda neden acaba
Reis benim kasa hava akisi soyle arkada 1 tane fan üstte 2 tane fan onde 1 tane alta var he dersen onde 3 tane olmasi lazim 2 tanesini cikardim cunku sivi sogutma taktim oraya üst kisma sigmadigi icin 2 tane fazladan rampage fan aldim taktim üste psuda rampageyalnızca ekran kartına göre yorumlamak doğru değil. sistem birebir aynı sistem mi ?
Knk ekran karti yazmışım bak işlemci derecesi 45 50 dir sıvı soğutmalı ztntermal bakımı yap
İşlemci sogutucu dedigim ekrab karti derecesi normalmidir sizceOyundayken değerler normal. sıvı soğutucun var boştayken 50 derecenin altında 38-40 derecelere kadar düşmesi lazım. Ortam sıcaklığı ve kasa da etki eder fakat genelde sıvı soğutma PC'lerde sistem boştayken ortalama 40 derece olur.
Neden bu kadar derecede peki ne yapmam lazim 30 dercee boşta olmasiBoşta 50 derece olması normal değil. Benim 1050ti 27 derece ile açılıyordu şuan 3060ti kullanıyorum 33 derece falan açılışı. Ama oyunlarda 67 70 derece olması normal
Knk derece neden bu kadar fazla onu soruyorumkanka derecenin fazla oldugunu mu dusunuyon yoksa iyi mi diye mi soruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?