hocam tek tek toplayın siz de bence sistem güzel öneririm.fiyat önemli değil derken anakart fiyatı dedim . aynı sistem tek tek toplamada 6bin tl daha ucuz. yinede teşekkürler anakarta bakıcam.
b550 serısıne bakabılırsın eger hıle kullanacaksan gıgabyte serısıne bakmanı onerırımSelam arkadaşalar
amd rayzen 5600x işlemci
rx 6900xt ekrankartı için anakart tavsiyesi istiyorum
2k monitör de kullanıcam
söyle bir ayrıntı var ben 4-5 sene sonra işlemci ve ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum. güncellemeye müsait bir anakart bakıyorum. fiyat önemli değil
teşekkürler
gayet mantıklı bir öneri olmuşBütçe sınırsızsa Tier S bir anakart tercih edebilirsiniz.
bütçenin artık fazla olması lazım her şey pahalılaştı zatenNe aradığınıza bağlı, B550 Gaming Plus da işinizi görür mesela (1500 lira) yada X570 Dark Hero da alabilirsiniz (5000 lira) ve pek bir performans fark görmezsiniz yani bütçe vermemek biraz saçma olmuş en iyisi olsun diyorsanız X570 Dark Hero alın
maalesef öyle artık ekonomi batıkgecen seneki fiyatlarin ustune x2 eklersek alabiliyoruz artik yazik
İşlemcinin üzerindeki anakart mı? çok ilginçmiş, görmek isterdim doğrusu, resmini çekip atarmısınsana bir sey deyimmi belki inanmayacaksin benim pc de anakart yok islemvinin uzerindeki anakartla oyunlari oynuyorum xd ryzen4650 g islemci var xd
z konusu olunca Asus u tek geçerim, adamlar yaptı mı yapıyor, malzeme kalitesi ve işçilik 10 numara, başka marka bakmam bile, sana tavsiyem sen de bakma modelini kendin seç yeter ki Asus olsun.
B550 serisini al hile kunlancaksan gigabyte serisin serisine bakmanı öneririmSelam arkadaşalar
amd rayzen 5600x işlemci
2k monitör de kullanıcam
söyle bir ayrıntı var ben 4-5 sene sonra işlemci ve ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum. güncellemeye müsait bir anakart bakıyorum. fiyat önemli değil
teşekkürler
Selam arkadaşalar
amd rayzen 5600x işlemci
2k monitör de kullanıcam
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?