Böyle bir bilgisayar var, almayı düşünüyorum. Fiyatı söylemeyeceğim. Eğer siz olsanız ne kadar verirdiniz bu bilgisayara? Bilgisayardan anlayan arkadaşlar yazsın.
1650 ekran kartı sistemdeki en değerli parça ve tek başına 5k( ortalama bir fiyat) gibi bir fiyat ediyor. Bu yazdığın sistemin ortalama fiyatı ( markaları yazmamışsın o yüzden tahmini) 13k civarı diye düşünüyorum. 2.el alınacaksa bu fiyatın %20 ila %50 altına almanı tavsiye ederim. Yani 6,6k TL - 10k TL arası bir fiyatsa alınabilir
Böyle bir bilgisayar var, almayı düşünüyorum. Fiyatı söylemeyeceğim. Eğer siz olsanız ne kadar verirdiniz bu bilgisayara? Bilgisayardan anlayan arkadaşlar yazsın.
Maximum 10k falan nedir abi 12 diyen bile var zaten o fiyata sıfır kasa yapıyorlar... bütçeyi biraz arttırıp 15k ya sıfır bir kasa dizmeni veya olan bütçe ile sıfır kasa dizmeni öneririm.
en basitinden 4k ekran kartı deniyor (6600 al daha iyi 2k farkla) veya yine 1650s al ama işlemciyi biraz yükselt örnek r5 3xxx