- Yasaklandı
-
Banlı Üye
alabılcem yerler sıkıntılı hocam kredılı alcam bu sıstemı pesın degıl o yuzden yoksa 2500 tl elımde nakıtte olsa dah guzel sıstem olabılırsakin ol .d youtubeye teknobiyotik yaz ekonomik sistem falan var onlara bak 2800 tl ye sistem var onu alabilirsin videoda oyunlarda kaç fps onuda ggösteriyor.
tat vermezmı yanı ?Ekran kartın vega olacağından önermem, illa alacağım diyorsan biraz daha bekle bütçeni 3000-3500 yaptığında ekran kartıyla beraber alırsın. Belirttiğin sistemde ekran kartını vega olarak kullanıyor sanırım çok bir verim alamayabilirsin
tat verir ama 3000-3500 tl ye efsane sistemler var örneğin csgo da en düşük ayarlarda 300 fps alan sistem var 3000-3500 tl arasında.alabılcem yerler sıkıntılı hocam kredılı alcam bu sıstemı pesın degıl o yuzden yoksa 2500 tl elımde nakıtte olsa dah guzel sıstem olabılır
Post automatically merged:
tat vermezmı yanı ?
Tat vermez değil de, çok bir performans alacağını sanmıyorum. Belirttiğin sistem de ekran kartı vega doğruyum değil mi? Yanlış bakmadıysam İşlemci ağırlıklı sadece işlemciyi kullanacak ekran kartı vega mobile graphics olacak. Bu sana çok, hayal ettiğin performansı yansıtmayabilir. Ha pubg lite oynatır mı oynatır mediumda düşükte vs. Fakat steamdaki için aynı şeyi söyleyememalabılcem yerler sıkıntılı hocam kredılı alcam bu sıstemı pesın degıl o yuzden yoksa 2500 tl elımde nakıtte olsa dah guzel sıstem olabılır
Post automatically merged:
tat vermezmı yanı ?
benim arkadaşımda var ryzen ultra ayarlarda 100 fps alıyorarkadaslar ryzen 5 3400g işlemci 8gb 3200mhz ram wd green 240gb ssd alcam 650wat power sıstem alcam bu sıstemde pubg kac fps olabılır ve pubg lıte kac fps alabılırım lutfen bılgısı olan arkdaslar yazsın yorum kasmak ıcın yazmayın butcem kısıtlı ortalam 2500tl gıbı para harcayacam lutfen yardım edın arkadaslar...
Çok rahat oynarsın 100 Fps görürsün kardeşim merak etme Aynı sistem bendede var.arkadaslar ryzen 5 3400g işlemci 8gb 3200mhz ram wd green 240gb ssd alcam 650wat power sıstem alcam bu sıstemde pubg kac fps olabılır ve pubg lıte kac fps alabılırım lutfen bılgısı olan arkdaslar yazsın yorum kasmak ıcın yazmayın butcem kısıtlı ortalam 2500tl gıbı para harcayacam lutfen yardım edın arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?