Üye
Şimdi ise AMD Ryzen 5 5500 vereceklerini söylediler onayladımBenim işlemcim Ryzen 5 3500X Stok fan ile kullanıyorum hem sıcaklık değerlerinden memnunum hem de performansından ayrıca R5 4500'e kıyasla çok daha iyi bir işlemci.
Şimdi ise 5 5500 vereceklerini söylediler onayladım3500x daha iyi
yazık olmuş geçmiş olsun o paraya iyi almışsın işlemciyi, 3500x daha iyi
Zararını karşılıyorlar sonuç olarakŞimdi ise AMD Ryzen 5 5500 vereceklerini söylediler onayladım
Post automatically merged:
Şimdi ise 5 5500 vereceklerini söylediler onayladım
Post automatically merged:
Şimdi ise r5 5500 dediler onayladım
Doğrudur sizce onaylamak iyi bir karar miydiZararını karşılıyorlar sonuç olarak
Şimdi ise r5 5500 teklif ettiler kabul ettim sizce nasıl bir karar3500x işlemciyi O.C ve güzel bir soğutma ile daha güzel işler çıkarabilir.
Gayet sağlıklı bir karar. Daha güzel olmuş. R5 5500 fabrika içerisinde diğer işlemcilerin üretimine göre daha sağlıklı olan seridir. Fabrikada üretilen normalden daha kaliteli chipsete sahip modelleri AMD bu şekilde yeni bir ad ile piyasaya sundu. Fakat unutmamak lazım, Anakartında bir o kadar iyi olması lazım daha iyi veya yerinde bir performans için.Şimdi ise r5 5500 teklif ettiler kabul ettim sizce nasıl bir karar
Sağolun düşünceniz için iyi günler diliyorumGayet sağlıklı bir karar. Daha güzel olmuş. R5 5500 fabrika içerisinde diğer işlemcilerin üretimine göre daha sağlıklı olan seridir. Fabrikada üretilen normalden daha kaliteli chipsete sahip modelleri AMD bu şekilde yeni bir ad ile piyasaya sundu. Fakat unutmamak lazım, Anakartında bir o kadar iyi olması lazım daha iyi veya yerinde bir performans için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?