Onaylı Üye
Arkadaşlar ryzen 5 3600 aldım ana kart olarak ne önerirsin biraz uygun fiyatlı birazda ileriye dönük arıyorum ram takviyesi yapacagım
MSI Gaming Plus Max ya da B450M Pro-VDH MAX öneririm.Test edilip kanıtlanmıştır performans olarak en uyumlu bu ikisi.
Buda çok güzel dostum ve uyumluda b450m lerin çoğu ryzen 5 serisi ile uyumlu zatenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu düşünüyorum
İllede bunu al demiyorum ama b550 chipset al. 3200 Mhz ram taktın mı OC yapmadan direk yürür gidersin. işlemcinin özelliğinde System Memory Specification Up to 3200MHz yazıyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buda çok güzel dostum ve uyumluda b450m lerin çoğu ryzen 5 serisi ile uyumlu zatenbütçene bağlı birazda ama her hangi bi sorun yaşamazsın emin ol.
bulamadım hangi anakartları öneriyor ?Bak senin işlemcinin sayfasına.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Takacağın ramler ve ekran kartı ne
aynısı bende var ileri dönük sistem dizcekler için bire birAsus tuf b450 pro gayet iyi hocam hemde ileriye dönük çok iyi bi ana kart
Abim o safyada öneri vermez. spefication verir. sen ona göre system toplarsın. Tekrar soruyoruö kullanacağın ekran kartı ve ram ne kaç Mhzbulamadım hangi anakartları öneriyor ?