Kankam nerde yazıyor yalandır illa olur da RX 580 her zaman iyi boşver 1660ı aynı performansMerhaba arkadaşlar, alacağım sisteme bu ikiliyi seçtim fakat bir sürü yerde RX 580 yani AMD ekran kartlarının yazılımsal falan sorunlarının olduğu söylendi. Mavi ekran siyah ekran, ısınma gibi problemler falan oluyor dediler çoğunlukla. Ne diyorsunuz? Biraz paraya kıyıp 1660 SUPER mi almam gerekiyor?
Dostum birkaç aydır RX 580 8GB kullanıcısıyım şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Asus marka olanını kullanıyorum ve tavsiye ederim. Isınma sorunu tarzı şeyler kulağa ekran kartını kullandıktan sonra boş geliyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsin Radeon yazılımı ile O.C yapılabiliyor.Merhaba arkadaşlar, alacağım sisteme bu ikiliyi seçtim fakat bir sürü yerde RX 580 yani AMD ekran kartlarının yazılımsal falan sorunlarının olduğu söylendi. Mavi ekran siyah ekran, ısınma gibi problemler falan oluyor dediler çoğunlukla. Ne diyorsunuz? Biraz paraya kıyıp 1660 SUPER mi almam gerekiyor?
Bende aynı ekran kartını aylardır kullanıyorum. Arkadaşa kesinlikle tavsiye edebilirimBen öyle bir sorun yaşamıyorumMavi ekran ısınma problemi yaşamadım ya da yazılımsal.
Asus Dual RX580 8GB OC kullanıyorum.
rx 580 kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım fakat dediğin gibi çok ısınıyorMerhaba arkadaşlar, alacağım sisteme bu ikiliyi seçtim fakat bir sürü yerde RX 580 yani AMD ekran kartlarının yazılımsal falan sorunlarının olduğu söylendi. Mavi ekran siyah ekran, ısınma gibi problemler falan oluyor dediler çoğunlukla. Ne diyorsunuz? Biraz paraya kıyıp 1660 SUPER mi almam gerekiyor?
Tam olarak neden iyi kalite vermiyor? Örnek verebilir misin?1660 super diğerlerine göre iyi kendisinin o kadarda iyi kalite verdiğini söyleyemem gerçi sanada nasıl kullancağına da bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?