Onaylı Üye
Rx6650xt’nin daha iyi olduğunu biliyorum ama iki ekran kartı arasında uçurum bir fark yok. İkisi de güncel oyunları full ayarlarda akıcı oynatabiliyor. Aralarında 10 taş çatlasın 20fps fark oluyor en ağır oyunda bileBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Grafik kartı Benchmarkları sonucu gösteriyor. Sinerji'dekini alman daha mantıklı.
O 10 20 fps değerini ekran kartın eskiyince anlayacaksın. Şimdilik uçurum fark göstermeyebilir ama ileride 1 yıl daha ileriye atar seni. Bütçeni bilemem ama 1k fazla ver kafan rahat olsun. Senin için ve bilgi sahibi olmak için karşılaştırma videoları izledim dediğin gibi pek bir fark yok. 5 15 fps seni bir yıl daha eskimekten ileri atar.Rx6650xt’nin daha iyi olduğunu biliyorum ama iki ekran kartı arasında uçurum bir fark yok. İkisi de güncel oyunları full ayarlarda akıcı oynatabiliyor. Aralarında 10 taş çatlasın 20fps fark oluyor en ağır oyunda bile
Dostum olay sadece 1000tl daha ucuz olması değil. Birkaç kişiye daha bu sistemi sordum ve psu ile ssd’nin sorun yaratabileceğini söylediler. Garantiyle vs uğraşmamak için birkaç arkadaşa sordum ikinci linkteki pc yi önerdiler. Garantiyle vs uğraşmak istemiyorum o yüzden 2. Seçeneği gözden geçirmeye başladım.O 10 20 fps değerini ekran kartın eskiyince anlayacaksın. Şimdilik uçurum fark göstermeyebilir ama ileride 1 yıl daha ileriye atar seni. Bütçeni bilemem ama 1k fazla ver kafan rahat olsun. Senin için ve bilgi sahibi olmak için karşılaştırma videoları izledim dediğin gibi pek bir fark yok. 5 15 fps seni bir yıl daha eskimekten ileri atar.
Beni yanlış anlama ama kime sorduysan seni geçiştirmiş. İki bilgisayarda da SSD 512gb SSD'nin sorun çıkarma gibi bi ihtimali yok biri fazla biri az olsa seni anlarım. İki sistemde de ortak Motherboard var. Birinde power supply(psu) 650W diğerinde ise 600W ki bu sana zerre sorun çıkarmaz. Bunca yıldır bir sürü bilgisayar topladım montaj ettim kendi ellerimle. Darboğaz yapacak bir sorun olsa seni itinayla uyarırdım özellikle inceledim sistemleri. Keyfin bilir benimki naçizane bir uyarı, iyi forumlar.Dostum olay sadece 1000tl daha ucuz olması değil. Birkaç kişiye daha bu sistemi sordum ve psu ile ssd’nin sorun yaratabileceğini söylediler. Garantiyle vs uğraşmamak için birkaç arkadaşa sordum ikinci linkteki pc yi önerdiler. Garantiyle vs uğraşmak istemiyorum o yüzden 2. Seçeneği gözden geçirmeye başladım.
bu tarz siteler dogru gostermiyor genelde, cunku insanlarin o sitenin uygulamasi ile yaptiklari benchmarklara dayaniyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Grafik kartı Benchmarkları sonucu gösteriyor. Sinerji'dekini alman daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?