saten 8+8 yapacam ram leri bi tek ekran kartım biraz düşük kalıyor biraz araştırdım ama oyunları filan rahatca oynarım dimi bu şekilde bile8x2 olarak yaparrsan ramı çok daha iyi olur ekran kartını ilerde upgrade yaptın mı taş gibi sistem hayırlı olsun
ekran kartı o kadarda kötü değil ben illa full grafikler 60fps oynıcam diye bir derdin yoksa işini görür ama upgrade zamanı gelince ilk değiştireceğin parça ekran kartı olsun bencesaten 8+8 yapacam ram leri bi tek ekran kartım biraz düşük kalıyor biraz araştırdım ama oyunları filan rahatca oynarım dimi bu şekilde bile
Çok da güzel ayarlamışsın bence, ileride 3070, 3060 Tİ, Rx6700 Xt RX 6750Xt ekran kartlarından birini taktın mı tadından yenmez şimdilik idare eder seni ekran kartı.İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 4.40 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci. 3.000 TL.
Merhaba arkadaşlar, maddi durumum o kadar iyi değil. Bir sistem ayarlamaya çalıştım ama gücüm bu kadar yetti. Bu sistem iş görür mü? Yardımcı olur musunuz? Bu şekilde bir sistem toparlıyorum. Bir tek RAM kaldı geriye. Para ayarlarsam 3600 MHz RAM alacağım, ayarlayamazsam da 3200 MHz RAM alacağım.
Ram,işlemci falan çok iyi ama o işlemciye rx 480 alınmaz en azından bir 6500 XT , 6600 almalısın.Ve rx 480 6 - 7 senelik bir ekran kartı çok yaşlı.İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 4.40 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci. 3.000 TL.
Merhaba arkadaşlar, maddi durumum o kadar iyi değil. Bir sistem ayarlamaya çalıştım ama gücüm bu kadar yetti. Bu sistem iş görür mü? Yardımcı olur musunuz? Bu şekilde bir sistem toparlıyorum. Bir tek RAM kaldı geriye. Para ayarlarsam 3600 MHz RAM alacağım, ayarlayamazsam da 3200 MHz RAM alacağım.
Baya İyi Kanka Ama Bazen Drop Girebilir Onun Haricinde Sorun Yok Hayırlı Olsunİşlemci: AMD Ryzen 5 5600 4.40 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci. 3.000 TL.
haklı8x2 olarak yaparrsan ramı çok daha iyi olur ekran kartını ilerde upgrade yaptın mı taş gibi sistem hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?