Ryzen 5 5600 ve RX 480'li sistem alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ryzen5 5600 çoğu youtube kanallarında önerilmiyor ama ryzen5 5600x öneriliyor fiyat performans bakımından iyi ekran kartınıda 480 değilde eğer bütcen varsa tabi 580 yapabilirsin. iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
AMD Ryzen 5 5600x yap bence arada dağlar kadar fark var
şimdi kardeşim ryzen 5600 ve 5600x arasında sadece 2ghz oynuyor yani biri 4.2 se digeri 4.4 yani arada daglar kadar fark yok sadece 2ghz hızı var herşey aynı yani 2ghz içinde daha cok para vermek sacma geldi
Post automatically merged:

Ekran kartını ne kadara alacaksın, bütçen ne? Ona göre daha iyi bir şeyler önerilebilir belki.
ekran kartı haricindeki leri aldım elimde ekran kartı benim eski kullandıgım ekran kartı şu an da ekran kartı alacak durumum yok ben şu an da fivem oynuyorum i5 3470s 2.9 ghz 8 gb ram 1333 mhz ana kartım ne onu bile bilmıoyorum sen düşün yani eski sistemim araştırdım şu an bu saydıklarım bin tl bile etmiyor nerdeyse ben bunları satıp ram almayı planlıyordum yoksa

ryzen5 5600 çoğu youtube kanallarında önerilmiyor ama ryzen5 5600x öneriliyor fiyat performans bakımından iyi ekran kartınıda 480 değilde eğer bütcen varsa tabi 580 yapabilirsin. iyi forumlar
bende senin gibi araştırdım youtube vs degilde bihzat pc donanım servislerine gittim fikir aldım dedikleri tek şey 0.2 ghz fark için deymez dediler

Ram,işlemci falan çok iyi ama o işlemciye rx 480 alınmaz en azından bir 6500 XT , 6600 almalısın.Ve rx 480 6 - 7 senelik bir ekran kartı çok yaşlı.
kardeşim ayrıntı da belirttigim gibi ekran kartını almadım ekran kartı eski pc de takılı onu cıkartıp ona takacam şu aralar bide ekran kartı fiyatları ucmuş bi durum da saten durumum yok ekran kartı alamıyorum rx 480 4gb 256bit ekran kartı var elimde onu kullanıcam

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şimdi kardeşim ryzen 5600 ve 5600x arasında sadece 2ghz oynuyor yani biri 4.2 se digeri 4.4 yani arada daglar kadar fark yok sadece 2ghz hızı var herşey aynı yani 2ghz içinde daha cok para vermek sacma geldi

ekran kartı haricindeki leri aldım elimde ekran kartı benim eski kullandıgım ekran kartı şu an da ekran kartı alacak durumum yok ben şu an da fivem oynuyorum i5 3470s 2.9 ghz 8 gb ram 1333 mhz ana kartım ne onu bile bilmıoyorum sen düşün yani eski sistemim araştırdım şu an bu saydıklarım bin tl bile etmiyor nerdeyse ben bunları satıp ram almayı planlıyordum yoksa

bende senin gibi araştırdım youtube vs degilde bihzat pc donanım servislerine gittim fikir aldım dedikleri tek şey 0.2 ghz fark için deymez dediler

kardeşim ayrıntı da belirttigim gibi ekran kartını almadım ekran kartı eski pc de takılı onu cıkartıp ona takacam şu aralar bide ekran kartı fiyatları ucmuş bi durum da saten durumum yok ekran kartı alamıyorum rx 480 4gb 256bit ekran kartı var elimde onu kullanıcam
5600 oyun performansında kelimenin tam anlamıyla fp 5600x ya da daha üst işlemcilerle 1 2 fps farkı var fiyat farkı ortada

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

Yani eğer bütçen de yoksa valorant csgo fornite belki cod falan oynarsın.Ama ilerde direk ekran kartını değiş

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ekran kartın yetesiz seviyede kalabilir ama seni idare eder dostum iyi eğlenceler diliyorum dediğim gibi sen yine de bütcen varsa parana kıy çünkü gün geçtikçe artıyor fiyatlar elini çabuk tut derim :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 4.40 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci. 3.000 TL.

Merhaba arkadaşlar, maddi durumum o kadar iyi değil. Bir sistem ayarlamaya çalıştım ama gücüm bu kadar yetti. Bu sistem iş görür mü? Yardımcı olur musunuz? Bu şekilde bir sistem toparlıyorum. Bir tek RAM kaldı geriye. Para ayarlarsam 3600 MHz RAM alacağım, ayarlayamazsam da 3200 MHz RAM alacağım.
Alabilirsin ama acele etme ötv indirmi gelirse ötv indirmini kullanabilrisin

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yeni bir sistem için RX480 yetersiz kalabilir. Bilgisayar her zaman aldığımız birşey olmadığı için bütçeniz el veriyorsa almışken uzun yıllar götürmesi için daha iyisini alırsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
o işlemciye o ekran kartı düşük kalmış daha iyi bir ekran kartı bulabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
fiyat performans olarak gayet iyi hocam çokta güzel oynatır 2 sene de götürür

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yazmış zaten ekran kartı diye

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkdaşım bak biz burda bi bilgi alış vreriş içindeyiz sen al alma yazmısın konuyumu okumadın yoksa anlamadan mı yorum atıyorsun anlamadım ben bu işi bilmiyorsan cvp verme önce bi oku ben bu ürünü almışım saten bi tek ram kalmış diyorum sen al yada alma diyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ekran kartını deiştir sistem güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
rami sonra alıp ekran kartını yükseltmeniz daha iyi olucaktır.
işte şu an için ekran kartı olarak 2060 süper düşünüyorum tek darbogaz yapmayan o bu sistemle onun da fiyat aralıgı 6 7 arası maaşı alınca ondan alıp beni 3 5 sene götürse yeter.

Yeni bir sistem için RX480 yetersiz kalabilir. Bilgisayar her zaman aldığımız birşey olmadığı için bütçeniz el veriyorsa almışken uzun yıllar götürmesi için daha iyisini alırsanız sizin için daha iyi olacaktır.
şimdi 2060 süperlere baktım darbogaz yapmayan yada en %1 darbogaz var oda önemli degil saten maaşı alınca onu alacam ozaman kafam rahat edecel

Ekran kartını ne kadara alacaksın, bütçen ne? Ona göre daha iyi bir şeyler önerilebilir ben
8 10 bin arası bütcem var ekran kartı için senin bi tavsiyen varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...