yeterli zaten takviye fanı nereye takacaksın?Arkadaşlar 4 gün önce yeni pc aldım Sıvı soğutma eklettim stok fan kullanmıyacagım içinde kutusuz ryzen 5 5600x aldım fakat kullandıgım sıvı soğutucu (Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap120mm olması işlemciyi ne kadar soğutabilecegine karşı bana tereddüt ettirdi sizce soğutma yeterlimi yoksa takviye lazımmı takviye lazım ise tavsiye fan ya da sıvı soğutucu önerirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
ekstra değil kral yanlış yazmışım elimdeki yetmez ise yenisiyle değiştiricemyeterli zaten takviye fanı nereye takacaksın?
kral aldım bile fakat performans alamazsam değiştiricem bütçeye göre bakarım sıvı soğutma ya da kule tipi artık120mm Sıvı soğutma alıcağına kule tipi soğutma al daha iyi.Sıvı soğutmalar bir süre sonra sapıtıyor.Hele 120mm ise daha çok sapıtıyor.
aynen öyle kral ama bende sonradan baktığımda ryzen 5 5600x e hep 240mm sıvı soğutma kullandıklarını gördüm tereddüt ettirdi bana biraz 120mm yetmezmi acaba diye pc henüz elimde değil gelince test edip daha detaylı bakarım şimdilik çok sıkıntı olmayacagını öğrensem bana yeterEn kötü sıvı soğutma bile stok fandan iyidir. Sıvı soğutma alma diyenlere bakma ryzen 7 ve sonrası sıvı soğutmaya mecbur. Ryzen 7 5800x3d var 360mm sıvı soğutma asla ısınmıyor. Tüm oyunları ultrada oynuyorum.
saol kankam cevap için herkes 240 mm takınca bi tereddüt olduCooler master masterLiquid ml120l v2 sickleflow rgb 120mm işlemci sıvı soğutucusu ryzen 5 5600x işlemci için yeterli soğutma sağlayacak bir ürün zaten ideal alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?