Onaylı Üye
Hem oyun hem tasarım montaj edit vb .İşlemciyi ne için kullanacağına bağlı
O zaman Amd işlemci almalısın. Oyun performansında tek çekirdek önemlidir ama sen tasarımda yapacağın için Amd alman çok daha iyi olurHem oyun hem tasarım montaj edit vb .
Oyun olursa İntel geçeroyun içinse ryzen daha iyi
Eyvallah kral <3Ryzen 7 >> i5
Kararsızlığıma kararsızlık ekledin kral sağolO zaman Amd işlemci almalısın. Oyun performansında tek çekirdek önemlidir ama sen tasarımda yapacağın için Amd alman çok daha iyi olur
5bin serisi tekli çekirdekte'de tokatlıyor ama yeni ürün kronik sorunlarını bilmiyorum aynı fiyatta hatta daha ucuz serisi bu.Oyun olursa İntel geçer
Bana açıkla başkan ne konuda üstün bilmediğim bir özelliği var mı sizlere sormaya geldim ?kesinlikle ryzen al hem model olarak da daha üstün ryzen 7 çok iyi bir işlemci
Teşekkürler Kral. 9600 k elendi zaten kafamda ancak 5600x de cok mantıklı geldi tekli çekirdek kısmında bu sefer karmaşaya burada düştüm.Hoşgeldin bu arada Kral.Hocam tabikide ryzen 7 3800x bunları karşılaştırmak bile bir hata. Lütfen i5 9600k almak gibi bir hata yapmayın.
HoşbuldukTeşekkürler Kral. 9600 k elendi zaten kafamda ancak 5600x de cok mantıklı geldi tekli çekirdek kısmında bu sefer karmaşaya burada düştüm.Hoşgeldin bu arada Kral.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?