Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ryzen 7 5800U Yüksek Performans İle İntel'e Rakip!
Bende intel kullanıyorum ama ryzen'e geçmeyi çok düşündüm yeni seriyi bekliyordum oyun testlerini gördükten sonra hoşuma giderse geçebilirim teşekkürler paylaşım için
Bende Amd sistem kullanıyorum ve İntel'e karşı daha iyi bana göre de. Buda eminim daha iyi ve rakip olabilecek potansiyelde olacak. Bakalım hayırlısı, göreceğiniz sonucu beraber.
hocam intelin mobil işlemcileri aşırı ısınıyor neymiş efendim çok performanslıymış bende i7 9750h var 95 derece görüyor frekans düşürüyor işlemciden max verimi alamadıktan sonra performanslı olması ne yazar ki amdnin ısınma sorunu olmazsa intelin çok rhata önüne geçeceğine eminim laptop alırken amd almaya çalıştım ama gpudan kaybedeceğim için intel almıştım keşke amd alsaydım intel iyice cuvulaştı bu konuda sonuçta paranın çoğu ona gidiyor bve böyle devam ettiği sürece de iintel böyle cıvıklık yapmaya devam edicek malesef :/
Ryzen İşlemcilerde Isınma Sorunu Var Ama Bence En İyi Ryzen Performans Veriyor İntel İşlemciler Soğuk Olur Ama Performansı Düşük Ryzen İnteli Yendi Şimdi AMD Nvidiayı Ekran Kartı Olarak Gecmeye Calısıyor