27 Nis 2019 #1 Rєxbrave Ultra Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,502 Çözümler 5 Tepki puanı 174 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Sadece bendemi LOG veriyor, Yoksa Genel olarak herkes LOG'mu alıyor? Anlamadım gitti, TEMP Gibi yerleri Fln temizledim. Akla gelebilcek herşeyi yapptım ama yok olmuyor. Umarım sadece bende öyle değildir
Sadece bendemi LOG veriyor, Yoksa Genel olarak herkes LOG'mu alıyor? Anlamadım gitti, TEMP Gibi yerleri Fln temizledim. Akla gelebilcek herşeyi yapptım ama yok olmuyor. Umarım sadece bende öyle değildir
27 Nis 2019 #2 Archéva in your area Süper Üye Katılım 30 Ağu 2017 Mesajlar 1,412 Çözümler 56 Tepki puanı 4,048 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Bende LOG vermiyor. Düzgün bir şekilde oynayabiliyorum. Echo ve VIP'de de oynuyorum LOG yok Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Nis 2019 Konuyu başlatan #3 Rєxbrave Ultra Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,502 Çözümler 5 Tepki puanı 174 Ödüller 10 7 HİZMET YILI BlackWOLFY' Alıntı: Bende LOG vermiyor. Düzgün bir şekilde oynayabiliyorum. Echo ve VIP'de de oynuyorum LOG yok Genişletmek için tıklayın ... Çözüm önerebilirmisin peki? Oyla 0 Olumsuz oyla
BlackWOLFY' Alıntı: Bende LOG vermiyor. Düzgün bir şekilde oynayabiliyorum. Echo ve VIP'de de oynuyorum LOG yok Genişletmek için tıklayın ... Çözüm önerebilirmisin peki?