Sa arkadaşlar Yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Call of Duty Warzone Oynuyorum Arada bir oyun donma yapıyor Acaba neden yaptıgını bilen birisi varmı Yardım edebilirmi Adamı tam vuracağım 2 3 snlik ekran donup kalıyor bir çözüm bulamadım neyden kaynaklıdır ?

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyun daha yeni oldugu icin donmalar, takilmalar oluyor bende de var. Yeni patchde optmize ederler adam gibi oyunu.

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Nvdia Denetim Masası ayarlarını yaptınmı yapmadısyan yapmanı öneririm ve birçok ayarda mevcut youtubede

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yani pcde olan bi sıkıntı değil doğrumu Onun dışında Full Kalitede Ultrada oynayabiliyorum kasma sorunu yok donma sorunu var sadece onun haricinde problemsiz ilerliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fps drop yaşıyorsun gibime geldi yüksek performansa çekebilirsin pil ayarlarını öyle dene birde yada sistemin ısınıyor olabilir tabi bunlar birer ihtimal, olayı sen daha iyi bildiğin için bi incele

hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben hiç donma ile karşılaşmadım, üstelik benim pc oldukça düşük, 30fps üzerini alamadım en düşük ayarlardı, bir iki gün sonra kaldırdım, windows 10 kullanıyorsan windows ayarlarından Game mode kapalı yap, onu kapatınca çoğu oyunda donla problemi çözüldü benim için.

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sistem Performans Bilgilerini Yazabilirmisin Kardeşim.
Yazabilirsen Sana Daha Kolay Yardımcı Olabiliriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...