Ve pc henüz yeni ilk aldığım gün de bu sorun olmuştu ancak formatla çözmüştüm acaba Windows 11 le alakalı bi sorun olabilir miBugün bir anda oyuna girdim ve bütün oyunlarda fpsimin 60 a sabitlendiğini gördüm bunu nasıl çözebilirim
Not: 144hz ve vsync fln kapalı
Sistem özelliklerinizi belirtin.
AMD ya da Nvidia kontrol panel ayarlarını varsayılan değerlere getirin.
Windows 10 kullanıyorsan. Oyun DVR ayarını kapatın.
Başlat>Ayarlar>Oyun>Oyun DVR sekmesini açın.
Ben oyun oynarken arka planda kaydet seçeneğini kapalı olarak değişti
xbox ile alakalı hiçbir şey pcde yüklü değil dostum dvr flnSistem özelliklerinizi belirtin.
AMD ya da Nvidia kontrol panel ayarlarını varsayılan değerlere getirin.
Windows 10 kullanıyorsan. Oyun DVR ayarını kapatın.
Başlat>Ayarlar>Oyun>Oyun DVR sekmesini açın.
Ben oyun oynarken arka planda kaydet seçeneğini kapalı olarak değiştirin.
Ekli dosyayı görüntüle 83912
laptop olduğu için bunu yapamıyorum intel den 144 ayarlı ve grafik ayarlarından da ayarlıNvidia denetim masası varsa çözünürlük değiştirme kısmının sağ tarafından 144hz seçmeyi dener misin seçili değilse?
knk oyunu pencereliye alıp tam erkana tekrardan geri al arka plan çalışıyo olabilir banada oluyoBugün bir anda oyuna girdim ve bütün oyunlarda fpsimin 60 a sabitlendiğini gördüm bunu nasıl çözebilirim
Post automatically merged:
Ve pc henüz yeni ilk aldığım gün de bu sorun olmuştu ancak formatla çözmüştüm acaba Windows 11 le alakalı bi sorun olabilir mi
Bugün bir anda oyuna girdim ve bütün oyunlarda fpsimin 60 a sabitlendiğini gördüm bunu nasıl çözebilirim
Post automatically merged:
Ve pc henüz yeni ilk aldığım gün de bu sorun olmuştu ancak formatla çözmüştüm acaba Windows 11 le alakalı bi sorun olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?