Peki teşekkür ederim en kısa sürede doktora gideceğim.kan deeğerlerine baktır derim demir eksikliğindende yapabilir
Yani Sana tavsiyem tabiki doktor. oyk instagram da felan reklamlara sakın aldanma derimO zaman doktora danışmak lazım değil mi
Rica EderimPeki teşekkürler tavsiyen için.
knk yediğine içtiğine de dikkat et unutma ki saçı kan besliyor eğer iyi beslenirsen saçında iyi ve gür olurPeki teşekkür ederim en kısa sürede doktora gideceğim.
1.Sıradaki hariç hepsini çok seviyorum acaba bundan mı kaynaklanıyor?1/5. Somon. En kaliteli omega-3 kaynaklarından biri olan somon, sadece kalp sağlığını değil aynı zamanda saç sağlığını da destekliyor. ...
2/5. Yumurta. Mükemmel bir protein kaynağı olan yumurta içinde 4 temel vitamin barındırır; çinko, selenyum, demir ve kükürt. ...
3/5. Badem.
4/5. Yoğurt.
5/5. Havuç
knk en çok somon saçlar için önemli bence yemeye başla + o geri kalanlarıda bol tüket zaten hepsi hemen hemen her yerde bulabileceğin şeyler dikkat li ol 21 yaş hayatının zirve dönemleri1.Sıradaki hariç hepsini çok seviyorum acaba bundan mı kaynaklanıyor?
ne demek kral benimki de bir ara dökülecek gibi oldu sonradan düzeldi günlük duşları aksatmadım sağlıklı beslendim <3Teşekkürler tavsiyen için.
Clear men mentollübitek ondan değildir knk şampuan olarak ne kullanıyon günde kaç kez duş alıyon biliyosun hava kış her yer duman ister istemez saçlarında yoruluyor
ne demek kral benimki de bir ara dökülecek gibi oldu sonradan düzeldi günlük duşları aksatmadım sağlıklı beslendim <3
Ayrıca keratin aldım şampuan onun da faydası var demişlerdiclear iyi knk az kullan çok durula her gün yap inş faydasını görürsün ben sırf kaç tane sarmısaklı şampuan denedim o aralar hiç fayda görmedim en son clear kullndım şuanda memnunum
Post automatically merged:
bide pahalı oluyor hiç deneme önermem hep para tuzağı
knk keratin zaten şampuanların en iyi bileşen maddesi ama sadece keratin şampuanı ana madde keratin olduğu için daha etkili saçları sıklaştırır ama sana söylim bu işler sabır işidir ilk başta yavaşlatır sonra iycene azaltırsın dökülmeyi ama asla bitiremessin hep tane tane dökülürAyrıca keratin aldım şampuan onun da faydası var demişlerdi
Saçım azalmasında her türlü şeye katlanırımknk keratin zaten şampuanların en iyi bileşen maddesi ama sadece keratin şampuanı ana madde keratin olduğu için daha etkili saçları sıklaştırır ama sana söylim bu işler sabır işidir ilk başta yavaşlatır sonra iycene azaltırsın dökülmeyi ama asla bitiremessin hep tane tane dökülür
Post automatically merged:
ama merak etme en aza indirdiğin zaman saçının döküldüğünü bile anlamazsın hep aynı gibi görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?