Denerim bunu eyvallahBenim sırtıma kadar geliyor nerdeyse ben özel şampuan kullanıyorum,gratisden yağ alıp onuda sağlıklı uzayan saçlar diye bir şampuan var yeşil kutulu onla karıştırırsan hem saçın aşırı hızlı uzar hemde sapasağlam olur.Ne yağlanır nede kepeklenir
görür görmez dedim bu reklam mı yapıyor zigavus şampuanDostum aynı sorun bende de vardı bunu kullanmaya başladıktan sonra ciddi bir şekilde işe yarıyor gibi şimdilik. Denemeni tavsiye ederim bioxcin şampuan
2 günde yağlanması normal değil bi ara 4 günde yağlanıyordu bi anda 2 günde bir yağlanmaya başladı2 günde yağlanması gayet normal değil miYaşadığın ortamın havasından dolayı olabilecek bir şey bu. Buradan şampuan değiş demeyle olacak bir şey değil saç analizi yaptırman gerek.
edit. cevabını yazdıktan sonra konuyu kilitleyeceğim boş muhabbet dönmesin
anlamadım dostumgörür görmez dedim bu mı yapıyor zigavus şampuan
Gratisten ne yağı alıcaz?Benim sırtıma kadar geliyor nerdeyse ben özel şampuan kullanıyorum,gratisden yağ alıp onuda sağlıklı uzayan saçlar diye bir şampuan var yeşil kutulu onla karıştırırsan hem saçın aşırı hızlı uzar hemde sapasağlam olur.Ne yağlanır nede kepeklenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?