Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Yıkamayla olacak iş değil. Yapısını anca keratin ile düzeltebilirHocam ya yıkayacaksın yada saç kremleri var hem şekil verebiliyorsun hem güzel kokuyor hem yumuşatıyor onlardan kullanabilirsin ama yıkamayı tavsiye ederim
Saçın bozuluyorsa ve yumuşak olmasını istiyorsan saç kremleri var galiba onlara bakabilirsinarkadaşlar sabah uyanınca saçım aşırı şekilde dağınıklaşıyor ve hafif kıvırcıklaşıyor sütlü fön spreyi kullanıyorum az da olsa yumuşatıyor tarıyorum 5-10 dakika ama eğer fön çekmezsem saç yine dağılıyor çok kötü hale geliyor bu saçı nasıl düzeltirim.
sadece fön çekince düzgün duruyor fön çekmek zararlı diyorlar tam bilgisi olan varsa yazabilir mi.
Knk yüksek ısıya maruz bırakırsan evet zararlı ama max orta sıcaklığın bi tık üstünden de bir şey olmaz. Çözüm arıyorsan sana tavsiyem; elini ıslatıp saçında gezdir ve saçını yumuşat ardından güzel bir şekilde saçını tara. Sonra istediğin gibi şeklini ver. Kabarık saçı olan ben de aynı dertten muzdaribim ve böyle yapıyorum yıllardır her zaman da istediğim gibi olmuştur saçım. 0 sprey 0 fön 0 jöle ve waxarkadaşlar sabah uyanınca saçım aşırı şekilde dağınıklaşıyor ve hafif kıvırcıklaşıyor sütlü fön spreyi kullanıyorum az da olsa yumuşatıyor tarıyorum 5-10 dakika ama eğer fön çekmezsem saç yine dağılıyor çok kötü hale geliyor bu saçı nasıl düzeltirim.
sadece fön çekince düzgün duruyor fön çekmek zararlı diyorlar tam bilgisi olan varsa yazabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?