Sadece Guardian Oynayarak İmmortall Olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vandal phantom oynarken mermilerim bazen beni insanlara rezil ediyor bende kendimi gelitştirmeye çalıştım.One tap yani sadece kafaya 1 vuruş deneyerek geliştirmeye çalıştım sürekli poligonda botlara hs denedim şuan immo 2'ye kadar çıkabildim hs oranımda baya yüksek bana kalırsa one tap oynamak spray atmaktan daha mantıklı guardian da en uygun silah bunun için çoğu kişi bu silahı kullanmıyor çok underrated bir silah aiminizi geliştirirseniz üst liglere bile çıkabilirsiniz

11-58-22-unknown.png

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
iyi hoşda karşına vandalla hayvan gibi spray atan biri çıkınca napıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iyi hoşda karşına vandalla hayvan gibi spray atan biri çıkınca napıyorsun
Knk oyunda spray %80 isabetli gitse %20 isabetsiz gidiyor makro olsa bile rakip 4 mermiyi isabet ettirene kadar 1 mermiyi kafaya isabet ettirebiliyorum

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Vandal phantom oynarken mermilerim bazen beni insanlara rezil ediyor bende kendimi gelitştirmeye çalıştım.One tap yani sadece kafaya 1 vuruş deneyerek geliştirmeye çalıştım sürekli poligonda botlara hs denedim şuan immo 2'ye kadar çıkabildim hs oranımda baya yüksek bana kalırsa one tap oynamak spray atmaktan daha mantıklı guardian da en uygun silah bunun için çoğu kişi bu silahı kullanmıyor çok underrated bir silah aiminizi geliştirirseniz üst liglere bile çıkabilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 75169
Ben valorantın balorant olduğuna karar verdikten sonra guardiana geçtim.
Ve evet dediğin gibi one tap atmak daha mantıklı.
Ama oyunu artık saldım tamamen kanser ediyor..

Knk oyunda spray %80 isabetli gitse %20 isabetsiz gidiyor makro olsa bile rakip 4 mermiyi isabet ettirene kadar 1 mermiyi kafaya isabet ettirebiliyorum
Sonuna kadar haklısın.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
En mantıklı ve doğru karar hileli mi hilesiz mi oldun Edit:Hilesiz oldun sanırım one tap en mantıklısı her zaman her oyunda mantıklı bulmusumdur csde de kelesle ilk bi safe sekilde one tap deniyip ardindan sprey atiyodum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende guardian,bulldog oynaya oynaya immo 1 oldum

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
iyide guard abim çok sekiyor yani adama hs tutturana kadar sen otomatik ölüyorsun

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bro aslında mantıklı onetap ile yükselmek sonuçta spray yok tek tek sıkıyorsun gayet iyi bence söylediğin ve yaptığın deneyeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
En mantıklı ve doğru karar hileli mi hilesiz mi oldun Edit:Hilesiz oldun sanırım one tap en mantıklısı her zaman her oyunda mantıklı bulmusumdur csde de kelesle ilk bi safe sekilde one tap deniyip ardindan sprey atiyodum
İlk başta Triggerbot kullanıp kasmayı düşündüm ama piyasada bansız Triggerbot yok olanlarda çok pahalı
Post automatically merged:

iyide guard abim çok sekiyor yani adama hs tutturana kadar sen otomatik ölüyorsun
Knk soğukkanlı olucaksın aimine güveneceksin ilk mermiyi ıskalamıyorsun belli bir süreden sonra

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
mantığını konuşturmuş adam haha

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
güzel taktik falan ama çok çalışılması gerekiyor yoksa onetap en mantıklı olay

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İlk başta Triggerbot kullanıp kasmayı düşündüm ama piyasada bansız Triggerbot yok olanlarda çok pahalı
Aynen hiç gerek yok ekonomiden her şey pahalı dışarı çıkıp para harcamamak için evde oturup oyun oynuyoruz onda bile istediğimiz gibi oynayamıyoruz ne yazık ki

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valla hocam taktık guzel fakat guardıanla fazla oynayamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...