driver veya bellekleri kontrol edebilirsinsistemim güncel normalde lolü 120 fps ye sabitliyip oynuyorum ama bazı maçlarda fps maçın yarısında 25 - 30 arasında kitleniyor çözünürlüğü düşürsemde 25 birşey değişmiyor arkaplanda çalışan uygulama görünmüyor ekstra sürekli kontrol ediyorum rami cpu yu felan onlarda olması gereken şekilde calışıyor her maç olmuyor
bu kutsal cevabı bekliyordum ama maaaaalesef güncellersistemindeki driverleri güncellemeyi deneyebilirsin
bu sorun yeni mi olmaya başladı süreç nasıl ilerledi yeni olduysa ekran kartının eski driverlerini yükleyip deneyebilirsin yada işletim sistemi sürümünü değiştirebilirsinbu kutsal cevabı bekliyordum ama maaaaalesef günceller
https://memoryhackers.org/konular/l...n-shamanbey-config-19-01-2023-updated.255738/sistemim güncel normalde lolü 120 fps ye sabitliyip oynuyorum ama bazı maçlarda fps maçın yarısında 25 - 30 arasında kitleniyor çözünürlüğü düşürsemde 25 birşey değişmiyor arkaplanda çalışan uygulama görünmüyor ekstra sürekli kontrol ediyorum rami cpu yu felan onlarda olması gereken şekilde calışıyor her maç olmuyor
Benimde 80 90 arası ama aşırı kasıyor çözemedim tam grafiklerle düşük ayardasistemim güncel normalde lolü 120 fps ye sabitliyip oynuyorum ama bazı maçlarda fps maçın yarısında 25 - 30 arasında kitleniyor çözünürlüğü düşürsemde 25 birşey değişmiyor arkaplanda çalışan uygulama görünmüyor ekstra sürekli kontrol ediyorum rami cpu yu felan onlarda olması gereken şekilde calışıyor her maç olmuyor
dostum çok yüksek ihtimal driverlarla ilgilidir oyunun dosyalarını tara güncelle sorunun çözülecektirsistemim güncel normalde lolü 120 fps ye sabitliyip oynuyorum ama bazı maçlarda fps maçın yarısında 25 - 30 arasında kitleniyor çözünürlüğü düşürsemde 25 birşey değişmiyor arkaplanda çalışan uygulama görünmüyor ekstra sürekli kontrol ediyorum rami cpu yu felan onlarda olması gereken şekilde calışıyor her maç olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?