Süper Üye
yahu deliridm kardesim sureki her konuyu incelmeye calisiyorum adam bilmem ne sorunum var yazmis altindaki yorum ellerine saglik cok guzel olmus guzel paylasim devamini bekliyoruz bu nedir yaabi haklısın herkes yardımlaşma içinde olmalı diye düşünüyorum bende konulara çok spam atılıyor
banada çok mesaj geliyor bir konu açtığımda çok spam atan varyahu deliridm kardesim sureki her konuyu incelmeye calisiyorum adam bilmem ne sorunum var yazmis altindaki yorum ellerine saglik cok guzel olmus guzel paylasim devamini bekliyoruz bu nedir yabiz turkuz kardesim muslumaniz birbirmize yardimci olacagimiz yerde 300 mesaj hedefini doldurmaya calisiyoruz boyle bir mantik olamaz
aynen senin actigin konularida takip ediyorum korkuyorum artik hangi konuyu nereye acacagimi sapittimbanada çok mesaj geliyor bir konu açtığımda çok spam atan var
bana kalirsa cogu yardimci olmuyor dostum ben bu foruma baslamadan once discordumda sadece tonaister arkadslarim vardi buradaki insanlar ayardimci olmak icin dc adresimi veriyorum any desk falan yapiyoruz inanki suanda 100 u gecik insan oldu hepsi abi nasil yapcak abi nasil cozcez bak nasil sevniyorlar diyorum kendi kendimeHaklısın ama zaten mesaj kasarken otomatikman başkalarına yardımcı oluyorlar (en azından bazıları) spam yasak olduğu için mecbur alakalı yorumlar yapmak zorundalar
yani 300 yorum caydirici gibi gorunuyor aslinda ama tsk. yazan insanlar bunu 70 saniyede 1000 defa yapabiliyorlar bakalim hayirlisi artik bugun icimi doktum baya sinirledim cunkumalasef öyle hacı bende 1 yıldır kayıtlıyım ama 1 yılda bu kadar msj atmışım bakıyom adam 2 günde 300 yorum yorum atmak için atan çok bide çok boş konular var oda sıkıntı teşekkürler yazsına aslında spam koysalar olmayacak direk teşekkür butonu olsa iyi olur bence
Zaten o yüzden en azından bazıları dedimaynen senin actigin konularida takip ediyorum korkuyorum artik hangi konuyu nereye acacagimi sapittim
Post automatically merged:
bana kalirsa cogu yardimci olmuyor dostum ben bu foruma baslamadan once discordumda sadece tonaister arkadslarim vardi buradaki insanlar ayardimci olmak icin dc adresimi veriyorum any desk falan yapiyoruz inanki suanda 100 u gecik insan oldu hepsi abi nasil yapcak abi nasil cozcez bak nasil sevniyorlar diyorum kendi kendimekonuya gelecek olursak cogu sadece spam %70 i diyelim buna
bende pazartesiye kadar bilmiyordum o raporlama olayini adminlerden birine yazinca boyle yap dedi baktim evet o sekilde oluyormus duyarliligin icin sagol dostum yii forumlarZaten o yüzden en azından bazıları dedimÇoğu önceki mesajların kopyasını yazıyor yorumlara gördükçe raporluyorum ben
eyivallah sagolasin dostum sanada iyi forumlarHocam ağzınıza sağlık çok güzel konuşmuşsunuz iyi forumlar
sende onayli uye olmaya calisiyorsun sanirim dostum kolay gelsinçok haklısın ağzına sağlık valla
eyivallah dostum sagolsin sinirleniyorum cunku iyicebencede haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?