Sadece yaşanmışlıkları olanlar doluşsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
8. sınıf yeni başlamış yukarı katlardan bi kız gördüm baya hoşuma gitmişti hatta ortaokul bitti kıza söyleyemedim hislerimi içimde kaldı hala yüzünü hatırlıyorum instagramdan felan bulmaya çalışıyom

Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Ortaokul yıllarında ne kadar çok arkadaşım var diye düşünürken gün geçtikçe aslında hiçbirinin arkadaşım olmadığını fark etmem. Sevgili konusunda şansımın hiç tutmaması ve kendi tercihlerim yüzümden gittikçe yalnızlaşmam diyebilirim. Neyse ki lise arkadaşlıklarım iyi seviyede. Lakin ortaokulun sonlarında yaşadığım bu farkındalık yüzünden hayatımda ilk defa kendimi bir sevgili isterken gördüm. Daha önce hiç olmaması, üşengeçliğin ve hafif asosyalliğin acaba diye düşündürmesi de bu yoldaki en büyük engelim sanırım

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
lisede sigaraya başladım ve gün geçtikçe tükendim daha ne olsun :)

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yaşanmışlıklar mı ! :) bizim ülkede hiç bir genç hayatını yaşayabilliyor mu? kaçımız ülke dışına çıkıyor? kaçımız doya doya gezebiliyor? çoğu işçinin hali perişan eve ekmek götüremiyor. İzlemeye gelmişiz sarayda olanları...

Üye
5 HİZMET YILI
I didn't understand anything, but once I had a dog called out, once I told him to go out, he was confused and died.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Benim matematiğim çok kötüydü. Ilk okulda hoca soru yazdı. Çözenler tahtaya çıkıyordu. Herkes çözmüş bi tek ben yapamamistim. Sonra herrkes gülmeye başlamıştı bende ağlamıştım

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
csgo da ilk kutumdan bıcak cıkardıgım zaman olabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
en yakın arkadaşımla aldatıldım ne diyeyim en yakın arkadaşım kızdı bide bi erkekle aldatsa daha az koyardı

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
2 senelik manitamdan ayrıldığım anı hiç unutamıyoruım eski sevgilim yazdı dedi gitti ne denir şimdi buna :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
2015 de beni usta sıvacı diye üni de çatıya çıkarmışlardı. bende para alıcam diye erkeklik yaptım, 3 saat direkte asılı dış cephe yapmaya çalışıp işi gerçek anlamda zirvede bırakmıştım.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
benim 4 yıllık sevdiğim ankarada ben lefkoşada... çok özeniyorum sarılan çift gördüğümde... :)
Birgün okul çıkışı babam aradi ikindin lise cikisi saatleri dediki oglum ben geliyom almaya seni nolud baba demeye kalmadi tel kapandi geldi babam isyerinden gelmis is kiyfaeti fln var eve yaklasirken dedi annen intihar etmis...
Annenizin kiymetini bilin dostlar iyi geceler.
Post automatically merged:

Birgün okul çıkışı babam aradi ikindin lise cikisi saatleri dediki oglum ben geliyom almaya seni nolud baba demeye kalmadi tel kapandi geldi babam isyerinden gelmis is kiyfaeti fln var eve yaklasirken dedi annen intihar etmis...
Annenizin kiymetini bilin dostlar iyi geceler.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bir buçuk sene çakmak gazı çekmiştim herşeyi unutmak için şimdi hiçbirşey hatırlayamaz oldum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu drum daha iyi olgunlaştıkça olgunlaşıyosun hayata karşı

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kalçamdan köpek ısırmıştı onu hiç unutmam :DD

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ne ıyı ne kottu anım oldu yasıyokk gıdıyok ısteeeee

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ufak bi altıma işeme olayı olmuştu ama lisede ahahah :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ortaokulda sevdigim kızın masasına not bırakmıştım isim olmadan oda bu aptal notu kim yazdı ya diyerek cope atmıstı o zamanda cok uzulmustum

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
lan bir kere ağaçtan düstüm onu hiç unutmam her muhabbette anlatırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...