Bilgisayarım Öncelikle Discord Mesaj Attı Virüsü Açtıktan Bir sonraki gün token zannetip token değiştirdim fakat bilgisayarımda aşırı kasma mevcut ve bütün gmailerim kapanmış duruma virüse karşı korumaya almış kendini herhangi birşeyde yapamayıorum trojan remover ve darkcomet remover üzeri temizleme yaptım ama ha la aynı durumda format attırmak istemiyorum ne yapabilrim ?
Kuzenle bizim başımıza da gelmişti çareyi şu şekilde bulduk ;Kaspersky Avast Malwarebytes Bitdefender bunları indirip tek tek arattık hepsini free kullandık satın almadık. sonra formatladık ve kurtulduk yine discord üzerinden bulaşan lanet bi virüstü bi dene istersen biz sorunsuz kurtulduk
DipNot ; kuzenimin hesabına yurt dışından birisi kredi kartı ile 1 yıllık nitro almış xd onun öyle bir artısı oldu ben tüm gün uğraştığımla kaldım buda öyle bir bilgiydi
Trojan Remover ile tarattığında virüsü bulup silerse bir sorun kalmayacaktır, eğer virüsü bulamazsa ve hala virüs olduğunu düşünüyorsan en iyi çözüm tabiki format atmak. Görev yöneticisinden işlemler kısmında, tanımadığın bir program var mı bak, eğer denk gelirsen kolay şekilde taratarak çözebilirsin.