Sağlam Bir Trojan Yedim Kurtulamıyorum Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilgisayarım Öncelikle Discord Mesaj Attı Virüsü Açtıktan Bir sonraki gün token zannetip token değiştirdim fakat bilgisayarımda aşırı kasma mevcut ve bütün gmailerim kapanmış duruma virüse karşı korumaya almış kendini herhangi birşeyde yapamayıorum trojan remover ve darkcomet remover üzeri temizleme yaptım ama ha la aynı durumda format attırmak istemiyorum ne yapabilrim ?

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Format at bence kurtulursun kökten

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Format at temiz bir bios update yap hiçbir virüs yaşayamaz dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
format at kanka denemekten zarar gelmez

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kuzenle bizim başımıza da gelmişti çareyi şu şekilde bulduk ;Kaspersky Avast Malwarebytes Bitdefender bunları indirip tek tek arattık hepsini free kullandık satın almadık. sonra formatladık ve kurtulduk yine discord üzerinden bulaşan lanet bi virüstü bi dene istersen biz sorunsuz kurtulduk

DipNot ; kuzenimin hesabına yurt dışından birisi kredi kartı ile 1 yıllık nitro almış xd onun öyle bir artısı oldu ben tüm gün uğraştığımla kaldım buda öyle bir bilgiydi

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Trojan Remover ile tarattığında virüsü bulup silerse bir sorun kalmayacaktır, eğer virüsü bulamazsa ve hala virüs olduğunu düşünüyorsan en iyi çözüm tabiki format atmak. Görev yöneticisinden işlemler kısmında, tanımadığın bir program var mı bak, eğer denk gelirsen kolay şekilde taratarak çözebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
malwarebytes ile tarat güzelce bulunan virüsleri kaldır. sonra pc ye res at hala düzelmediyse tek çare format.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
temiz kökten çözümü
fomtı koy gitsin
anti virüs programları hiç bşey yapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...