dostum hangi server ?Sağlam Sc'li Plat Elo Sabaha kadar oynayacak takım arkadaşı arıyorum arkadaşlar karşılaşma geçmişine bakacağım üst üste maç kaybedenler eklemesin hileyi akıllıca kullanıp hakim olan arkadaşlar eklesin sabaha kadar oynayalım. Özelden mesaj atın nickinizi ekleyeyim. mid oynuyorum
aga tr demi oynuyon eu west mi ?Sağlam Sc'li Plat Elo Sabaha kadar oynayacak takım arkadaşı arıyorum arkadaşlar karşılaşma geçmişine bakacağım üst üste maç kaybedenler eklemesin hileyi akıllıca kullanıp hakim olan arkadaşlar eklesin sabaha kadar oynayalım. Özelden mesaj atın nickinizi ekleyeyim. mid oynuyorum
midi salarsan gelirimSağlam Sc'li Plat Elo Sabaha kadar oynayacak takım arkadaşı arıyorum arkadaşlar karşılaşma geçmişine bakacağım üst üste maç kaybedenler eklemesin hileyi akıllıca kullanıp hakim olan arkadaşlar eklesin sabaha kadar oynayalım. Özelden mesaj atın nickinizi ekleyeyim. mid oynuyorum
Kanka bende öyle bir durum var ki akıllara zararGelmeyi isterdim ama bilgisayarım sağlam değillll
Post automatically merged:
İleride güzel bir bilgisayar alıp sabahlara kadar oynuycam oyunu
benimkinden kötü olamaz benceKanka bende öyle bir durum var ki akıllara zarar
Plat 4 düm gece 11 gibi girer sabah 6 gibi çıkarım ekle beni ege#2582
warahth nick ekleyin beylersenin hero ve elo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?